×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Победете настинката без лекарстваЗнаете ли старата поговорка – настинката минава за 7 дни без лекарства и за 1 седмица с хапчета. В повечето случаи е напълно вярна, но има и няколко лесни, природни начина, които може да облекчат симптомите и да се справят със запушения нос и болното гърло.

Често духайте носа си. Когато сте настинали, много е важно да духате носа си редовно, а не да подсмърчате. Ако издухвате силно обаче, налягането ще предизвика болки в ушите. Ето защо натиснете с пръст едната ноздра и внимателно издухайте секретите от другата. Повторете като смените страните. Измийте старателно ръцете си след това.


Починете си. Много хора хукват на работа дори да имат температура или да ги боли гърлото. Важно е , когато сте болни да си почивате, защото това помага на тялото ви да изразходва цялата си енергия в подкрепа на имунната защита и борбата с вирусите.


Правете гаргара. Гаргарата ще донесе временно облекчение на възпаленото гърло. Опитайте като използвате една лъжичка сол, разтворена в топла вода. Правете гаргара поне 4 пъти дневно. Солта може да се замени с чай, който съдържа танин или мед. Много хора слагат листа от малини или лимонов сок. Запомнете, че медът не бива да се дава на малки деца.

Пийте горещи течности. Чаят и бульонът помагат за отпушване на носа, както и предпазват организма от дехидратация.


Вземете горещ душ. Топлият душ или ваната помагат за хидратация на тялото. Ще забележите, че след това носът ви не е запушен, а гърлото боли по-малко.


Пийте черен бъз. Черният бъз е най-доброто природно средство за лечение на настинката и грипа. Доказано е, че хората, които вземат черен бъз оздравяват много по-бързо. Растението укрепва имунната система и помага на клетките да се справят с вирусите.

Слагайте компреси. Редувайте топли и студени компреси като ги поставите на синусите си. Температурната разлика ще отпуши носа и ще облекчи болката в главата.

Спете с допълнителна възглавница. Колкото по-висока е възглавницата, толкова по-добре ще спите. Може да повдигнете и леглото с няколко сантиметра. Това ще отпуши носа и ще ви помогне да дишате нормално.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.