×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Управлявайте стресаБез съмнение спокойствието е предпоставка за добро здраве. За да управлявате стреса обаче и да се справите с него, ви трябва подробна стратегия, която да следвате ежедневно. От значение е да сте мотивирани и да сте взели решение, че ще се освободите от напрежението веднъж завинаги.


Отпускане на ума
•    Пишете. В ерата на технологиите повечето хора вече са забравили да пишат на ръка. Оставете компютъра и айпада си и вземете лист хартия и химикалка. Отделете 10 – 15 минути, за да опишете всички стресиращи събития през деня. Споделете и как са ви накарали да се чувствате. Това ще ви помогне да разберете кои ситуации и хора са в основата на напрегнатото ви ежедневие. След като знаете какво ви тревожи, ще може да решите проблема по-лесно.
•   Споделете чувствата си. Говорете с близък човек, смейте се, плачете, ядосвайте се. Важно е да дадете воля на чувствата си, а не да ги задържате в себе си. Това е естествен начин за облекчение на стреса.
•    Намерете си хоби. Без значение какво – градинарство, писане, бродиране, занаятчийство. Грижата за домашен любимец или доброволческа дейност в дом за сираци ще ви накара да се почувствате още по-добре и ще ви отдалечат от проблемите.
•    Съсредоточете се върху настоящето. Опитайте се да отпуснете съзнанието си като мислите само за настоящето. Не правете дългосрочни планове за бъдещето, защото така не може да изживеете момента.
•    Медитирайте. Когато медитирате, се съсредоточите върху нещата, които се случват точно сега. Обърнете внимание на дишането си. Разделете деня на отделни етапи – сутрин, когато се събуждате и приготвяте за работа, пътуването до офиса, времето до обяд... и т.н. Мислете само за това, което се случва сега.
•    Използвайте управляеми образи. Използвайте музика или книга, за да ви помогне да си се представите отпуснати и щастливи.
•    Доверете се на природата. Жълтият кантарион, валерианът и глогът са едни от най-известните и най-полезни билки, които ще ви помогнат да се успокоите. Освен това те влияят благотворно и на съня. Доказано е, че добрият сън се бори успешно със стреса. Ежедневният им прием ще ви помогне по естествен и напълно природен начин да отпуснете както ума, така и тялото си.

Отпускане на тялото
•    Упражнявайте се. Спортът е един от най-добрите начини, за да се преборите с напрежението. Ходете, плувайте или танцувайте. Важно е да тренирате поне 3 пъти седмично.
•    Дишайте правилно. Йога е великолепен начин, за да се научите как да дишате правилно. Без съмнение, ако доставите достатъчно кислород до клетките си, напрежението ще намалее.
•    Помощ от тай чи и чи гонг . Тези техники съчетават упражнения и медитация. Ще ви трябва известно време, за да усвоите всички движения, но след това ще може да ги практикувате дори у дома.
Ревита Ви препоръчва

Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Ge 132 Active, 100 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Жълт кантарион, 420 mg

Маточина (лист), 490 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Добро настроение, 471 mg

Глог (плод), 510 mg

Izi Night, 252 mg

Мелатонин, 2.5 mg

Хмел (цвят), 310 mg

Vit C Release, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.