×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Антиоксидантни хранителни вещества

Антиоксидантните хранителни вещества като бета-каротин, витамин С и Е, цинк, мед и селен са особено важни за здравето на очите.

Понякога нещо толкова просто като приемането на витамин С или цинк може да доведе до невероятен ефект. Според изследване жените, които приемат витамин С повече от 10 години, са със 77% по-малко засегнати от катаракта, в сравнение с жените, които не са приемали витамина.

Цинкът играе жизненоважна роля за метаболизма на ретината и зрителните процеси. Двегодишно изследване, включващо 151 участници, показва, че при групата, приемала цинк, загубата на зрение е значително по-малка, в сравнение с плацебо групата.

Коензим Q10 и ацетил-Л-карнитин

Според двойно проучване, 200 мг ацетил-Л-карнитин, омега-3 мастни киселини (460 мг EPA и 320 мг DHA) и 20 мг коензим Q10 водят до подобрение на зрителната функция и макуларните изменения при ранен стадии на макуларната дегенерация. Тази комбинация спира развитието на болестта при 47 от 48 случая!

Рибено масло

Съществува връзка между атеросклерозата (позната като втвърдяване на артериите) и здравето на очите. Освен това, както при атеросклерозата, омега-3 мазнините от рибено масло играят важна роля за предпазване от макуларна дегенерация и други очни проблеми.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.