×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Болно сърце

Сърдечните заболявания са водеща причина за смърт в много страни в света. Тук ключов фактор е високият холестерол, който всяка година убива милиони хора. И за съжаление статините – най-често използваните медикаменти срещу висок холестерол не са достатъчно ефикасни, а дългосрочният им прием крие редица рискове за здравето. Ето защо все повече хорасе доверяват на натуралните продукти, които по естествен начин редуцират нивата на холестерола.

Много специалисти са на мнение, че вредите, които статините причиняват са повече от ползите им. Тези лекарства поразяватчерния дроб и предизвикват умора, защотопотискат синтеза на коензим Q10 в организма. Коензим Q10 е едно от най-важните хранителни вещества, от които се нуждаят хората със сърдечно-съдови заболявания. След него се нареждат магнезият, омега-3 мастните киселини,екстрактът от глог, някои пробиотици ивитамин С – техните ползи за сърдечно-съдовата система са отдавна доказани. Ето кои са заболяванията, при които са най-полезни коензим Q10, магнезий и омега-3 полиненаситени мастни киселини.

Коронарни болести. Приемът на омега-3 (ЕРА и DHA) намалява риска от заболявания на коронарната артерия с около 40%. Омега-3 предотвратяват формирането на кръвни съсиреци, понижават артериалното налягане и намаляват нивата на триглицеридите.



Високи нива на лошия холестерол. Колкото и невероятно да звучи, има пробиотици, които намаляват нивата на лошия холестерол (LDL). Такива са например, добавките, съдържащи щама L.reuteri. Когато се приема за дълъг период от време, тазиполезна бактерия доказано понижава нивата на холестерола и триглицеридите.



Сърдечна недостатъчност. Коензим Q-10 (и в двете си форми - убиквинон и убквинол), е ключов нутриент. Той подсилва сърдечния мускул и е особено полезен при сърдечна недостатъчност, защото помага на сърцето по-ефективно да изпомпва кръвта.



Инсулт. Инсулт има при разкъсан или запушен кръвоносен съд в мозъка. Няколко проучвания доказват, че приемът на не по-малко от 250 mg магнезий дневно намалява вероятността от исхемичен удар с 15%. Тъй като укрепва кръвоносните съдове в мозъка, витамин С значително намалява риска от хеморагичен удар, който настъпва при внезапно разкъсване на кръвоносен съд в мозъка. Причини за хеморагичния удар могат да бъдат високото кръвно налягане, някои заболявания на кръвоносната система, атеросклероза и др.



Нарушения в сърдечния ритъм. Аритмията ешироко разпространен проблем, който често може да застрашава живота. Но за щастие има изключително ефикасни хранителни добавки, които нормализират сърдечния ритъм в дългосрочен план. С най-силно влияние върху сърдечния ритъм са магнезият, екстрактите от глог и накрая – омега-3 мастни киселини с високо съдържание на ейкозапентаенова мастна киселина.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.