×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Подагра

Подагра – това ревматологично заболяване е известно от древността. Нарича се още „царската болест“ поради видимата зависимост между обилното хранене с месо и концентрирани въглехидратни храни, и заседналия начин на живот. За развитието на подагра обаче, роля играят и генетични фактори - според статистиката това са около 60% от случаите.

Подагра се развива при завишена концентрация на пикочна киселина в кръвта и отлагането й в ставите.  При наднормено високи нива на пикочната киселина и нарастване на уратните кристали (тофи) в ставите, се създава триене, което от своя страна провокира болка и възпаление. Буквалният превод на „подагра” е „капан за крака” – причината е, че в над 90% от случаите подаграта засяга метатарзално-фалангеалната става на големия пръст на крака. Както знаем, класическите симптоми при пристъп -  артритна болка, подуване и зачервяване, са повече от мъчителни.

Фитопрепаратите – естественият избор! Има природни продукти, които значително повлияват нивата на пикочна киселина в плазмата и облекчават симптомите, без риск от странични ефекти. Те насърчават елиминирането на излишните урати, намаляват продукцията им, и същевременно противодействат на възпалението в организма. Ефектът им протича с натрупване, което означава, че за постигане на дългосрочни резултати, е необходимо да се приемат по-дълго във времето.

Osteo Gout Pain Relief (При подагра) – първокласен природен продукт с ударно действие срещу подагрозната болка! Osteo Gout Pain Relief е оригинален продукт на една от най-престижните компании за производство на натурални хранителни и диетични добавки - Webber Naturals!

Osteo Gout Pain Relief комбинира антиоксидантните, противовъзпалителни и урикозурични свойства на екстрактите от семена на целина, коренища от куркума, плодове от череша и гроздови семена, в съчетание с витамин С и концентрирана плодова бленда Inflamease®. Основното действие на продукта е насочено към понижаване нивата на пикочната киселина чрез намаляване на образуването й (урикостатичен ефект) и засиленото й изхвърляне през бъбреците (урикозуричен ефект).

Съдържание в 1 капсула: патентован екстракт от целина Celerase™ (75 mg), гроздово семе екстракт (25 mg), череша концентрат 36:1 (50 mg), витамин С (250 mg), куркуминоиден-фосфатидилхолинов комплекс (125 mg), патентована плодова смес InflamEase® (50 mg, грозде, нар, ягода, червена боровинка, синя боровинка, черна боровинка, малина).

Съставът на продукта е изцяло натурален и не включва животински и генномодифицирани компоненти. НE съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца,риба, черупчести, сол, ядки или ГМО.



Как действат съставките:

Celerase™ - Eкстракт от семената на целина. Главните активни компоненти на семената от целина са фталидите (n-бутилфталид, NBP, 3-бутилиден фталид) и флавонолите (лутеолин и апигенин). N-бутилфталидът проявява силно антиоксидативно и антинитрозативно действие, като неутрализира реактивните кислородни и азотни видове в засегнатите от подаграта тъкани. Сред антиоксидантните ефекти на NBP е предпазването на бъбречния епител от увреждащото действие на пикочната киселина – ефект, който синтетичните антиподагрозни лекарства не притежават.

Гроздовите семена, особено съдържащите се в тях олигомерни проантоцианидини, са мощни антиоксиданти, за които наскоро се изясни механизмът, по който повлияват болката при подагра. Когато макрофагите поемат мононатриевия урат, се активират т.нар. NOD-рецептори, съдържащи PYD 3 инфламазома, увеличаваща продукцията на провъзпалителния интерлевкин 1-бета. Тъй като реактивните кислородни видове (ROS) стимулират образуването на такъв тип инфламазоми (NLRP3), а процианидините неутрализират основно ROS, екстрактът от гроздови семки намалява макрофаги-асоциираното възпаление и потиска имунната реакция, облекчавайки болката и сковаността в ставите. На нивото на венозния епител, екстрактът проявява аналогичен ефект и затова често се включва в състави за облекчаване на хроничната венозна недостатъчност.

В екстракта от черешовите плодове основен антиоксидантен компонент са флавоноловите гликозиди и в частност цианидин-3-глюкозидът и цианидин-4-глюкозидът. Наред с него, фенолните киселини и полифенолите, притежаващи многобройни фенолни групи, са носители на значителен редокс потенциал по отношение на хидроксилния радикал и синглетния кислород.Те увеличават нивата на антиоксидантните ензими супероксид дисмутаза и глутатион пероксидаза.

Известно е универсалното антиоксидантно действие на витамин С и профилактичният му ефект по отношение на редица заболявания – от обикновена простуда до много по-сериозни проблеми. По отношение на подаграта, през 2009 г. е публикувано проучването на HyonK. Choi (ArchivesofInternalMedicine), което обобщава данни от проследяването на 47000 мъже в продължение на 20 години. Установено е, че за всеки 500 мг добавяне на витамин С към диетата, рискът от развитие на подагра намалява със 17%, и пациентите, приемали по 1500 mg витамин С дневно, са имали намаление на риска с 45%.

Куркуминоидно-фосфатидилхолиновият комплекс се очертава като водеща фармацевтична форма на екстрактите от куркума, откакто се установи, че абсорбцията му с около 29 пъти по-висока, в сравнение с други екстракти. Куркуминът е един от най-мощните антиоксиданти с клинично доказано облекчаващо болката действие при остеоартрит, ревматоиден артрит и подагра Той понижава активността на глутатион-S-трансферазата, потиска липидната пероксидация и увеличава свободния глутатион, повишава серумните нива на витамин С и витамин Е, с което се повишава значително устойчивостта на засегнатите тъкани от оксидативния стрес.

Ултра плодовата бленда InflamЕase (грозде, нар, ягода, червена боровинка, синя боровинка, черна боровинка, малина) съчетава богата гама от полифеноли, антоциани, флавоноли и каротеноиди, притежаващи изявен антиоксидантен и противовъзпалителен ефект. Нейни компоненти като кверцетин и кемпферол се свързват с увеличен антиоксидантен статус на тъканите при редица заболявания; установено е и стабилизиращото им действие върху молекулите на ДНК.

Osteo Gout Pain Relief има силни противовъзпалителни ефекти. Значително подобрява метаболизма на пикочната киселина и по безопасен начин засилва елиминирането й през бъбреците. Облекчава болката и отока в глезените по време на пристъп.

Разфасовка: 60 V-капсули. Дозировка: 2 капсули дневно. При обилно наяждане и прекомерен прием на алкохол, приемайте по 4 капсули дневно!

Официален вносител за България: Гео Нутришън ЕООД.

 

 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.