×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Детоксикация Неспособността на тялото оптимално да елиминира токсините, е №1 причина за редица заболявания. Макар и невидими, токсините са навсякъде – в околната среда, в голяма част от продуктите за бита и козметиката, в преработените храни. Повечето хора имат отчаяна нужда от детоксикация, въпреки че не си дават сметка за това. Редица, на пръв поглед безобидни неразположения, включително главоболие, болки в тялото, умора, апатия и др., се дължат именно на токсините, завладели тялото. Най-пълноценният начин за елиминиране на токсините е чрез прочистванеи регенериране на черния дроб – един от най-натоварените органи в тялото. Черният дроб премахва токсините от кръвния поток (включително билирубин, амоняк и др. ), унищожава старите червени кръвни клетки, произвежда жлъчка, необходима за обработката на мазнините, вещества, нужни за съсирването на кръвта, както и основни протеини и холестерол, разгражда хормоните, обработва хранителните вещества, абсорбирани от червата, за да бъдат по-ефективно абсорбирани, съхранява основни витамини и минерали, включително витамин А и желязо, и т.н.

За съжаление опасностите за черния дроб съвсем не се ограничават до индуцираната от алкохол цироза. Освен алкохолът, има и други рискови за черния дроб фактори: безконтролен прием на лекарства (напримерацетаминофен), диета с високо съдържание на преработени храни и наситени мазнини, и затлъстяване, високи нива на триглицериди, вирусни инфекции, автоимунни заболявания, излагане на промишлени химикали и токсини от околната среда, хронично недохранване, ниски нива на калий в организма, и др. Много често когато черният дроб не функционира добре отличителни симптоми отсъстват или пък симптомите имитират други здравни проблеми. Ето защо е важно да знаете кои са основните, които подсказват, че нещо с този толкова важен орган не е наред:

-подуване, газове, запек;

-киселини;

-жълтеникаво оцветяване на кожата и/или на очните ябълки;

-тревожност; депресии; хронична умора;

-високо кръвно налягане;

-розацея и други кожни проблеми;

-тъмна урина; -прекомерно изпотяване;

-отслабен апетит; невъзможност за редуциране на теглото, въпреки ограниченията в диетата и др.

В тази статия ще ви представим най-ефективните естествени начини за детоксикация и регенериране на черния дроб! За целта не са ви необходими кой знае какви усилия или средства, нужно е само да следвате стъпките и да не се отказвате. Резултатите – гарантираме ви, ще дойдат бързо!

1.Премахнете токсичните храни от диетата си. Преработените храни са отрова за черния дроб. Хидрогенирани мазнини, рафинира захар, пакетирани продукти и прочее – всички те затлачват тялото ви и ви карат да се чувствате зле – физически и психически. Хидрогенираните масла, известни още като "транс-мазнини" имат високи нива на наситени мазнини, чиято химическа структура е променена,  с цел увеличаване срока на годност. Консумацията на транс-мазнини драстично увеличава риска от сърдечни заболявания (25% или повече), разстройва нормалните функции на имунната система и индуцира хронично възпаление в тялото. Добавените нитрати и нитрити, често срещани в „бързите“ храни също са свързани със сериозни здравословни проблеми. Тези химикали се използват с цел удължаване срока на годност на продуктите, потискане растежа на бактерии и запазване на цвета. Ограничете консумацията на тези продукти до минимум и ги замените с пресни и свежи храни.

2.Сурови зеленчукови сокове – включете ги в ежедневната си диета. Почти невъзможно е всеки ден да консумирате всички сурови зеленчуци и то в големи порции, от които черният дроб се нуждае, за да функционира оптимално. Но сокът от пресни зеленчуци е перфектен за тази цел – по този начин можете да си набавите не по-малко от 4-5 порции различни пресни зеленчуци. Допълнителен бонус в случая, е че пасирани, зеленчуците се усвояват много по-лесно от организма. Зеленчуците, идеални за детокс на черния дроб включват зеле, карфиол и брюкселско зеле. Тази комбинация може да не звучи особено приятно, но към нея можете да добавите още моркови, краставици, цвекло и други, които също са полезни и ще подобрят вкуса. Зеленчуците, богати на бета-каротин, като морковите, са много полезни за черния дроб. Веднъж попаднал в черния дроб, бета каротинът се преобразува във витамин А, който очиства токсините и същевременно намалява чернодробната мастна тъкан. Освен че възстановяват нормалното състояние на черния дроб, зеленчуковите сокове намаляват киселинните нива в организма, което от своя страна помага да се възстанови нормалното pH на организма.

3.Увеличете приема на храни, богати на калий. Приемате ли препоръчителните 4700 mg калий дневно? Вероятно не. Богатите на калий храни спомагат за понижаване на систоличното кръвно налягане и холестерола, заздравяват сърдечно-съдовата система и в допълнение – очистват черния дроб.

Ако ще ви бъде трудно да си доставяте необходимите количества калий само чрез храната, вземете хранителна добавка с калий. RevitaВи препоръчва: Калий (Цитрат) 99 mg.

Сладки картофи. Изненадващо, но факт – сладкият картоф, а не бананът е една от най-богатите на калий храни. Един средно голям сладък картоф съдържа почти 700 mg калий, да не говорим за високото съдържание на фибри и бета каротин! В един сладък картоф има само 131 калории и полезни хранителни вещества като витамините B6, C, D, и минералите магнезий и желязо. Доматен сос. Става въпрос за домашно приготвеният, разбира се. Само1 чаша доматено пюре съдържа около 1,065 mg калий. Чаша пресни домати обаче, съдържа само 400 mg, така че е желателно да заложите на соса.

Цвекло и спанак. Освен мощни антиоксиданти, цвеклото съдържа доволно количество калий – около 1300 mg в чаша. Цвеклото също така по естествен начин почиства жлъчния мехур и подобрява жлъчния поток. Пресният спанак също е добър източник на калий – съдържа около 840 mg на порция. Смело включвайте цвеклото и спанака и към зеленчуковите си сокове.

Бял боб и червен боб. Освен вкусни, са богати на калий, протеини и фибри. Освен като топло ястие, можете да ги консумирате и добавени към студени салати, да ги пасирате и др. – възможностите са много!

Банан. Ето че стигнахме и до него – един средно голям банан съдържа около 470 mg калий. В допълнение, този полезен плод подобрява храносмилането и насърчава отделянето на тежки метали и токсини от организма.

4. Кафеена клизма. Повечето от вас вероятно не са чували за тази специфична процедура. Тя обаче, има страхотен ефект върху черния дроб. Препоръчва се при запек и умора. Клизмата с кафе помага на черния дроб и жлъчния мехур да изхвърлят натрупаните в тънките черва токсини, и помагат за прочистването на кръвта. Имайте предвид обаче, че ако не се направи правилно, тази клизма носи някои рискове. Ако нямате опит, изобщо не се захващайте!

5. Най-добрите хранителни добавки за детоксикация на черния дроб са съдържащите млечен бодил, куркума и глухарче.

-Млечен бодил.Считан е за „краля“ на детоксикиращите билки, просто перфектен за детокс и възстановяване на черния дроб! Висококачественият екстракт от млечен бодил помага на тялото лесно да елиминира натрупаните тежки метали и токсини от лекарства, хормони и алкохол. Друго много важно свойство на екстракта от млечен бодил, което е по-слабо известно, е способността му да възстановява чернодробната функция след химио- и лъчетерапия. Активната съставка в млечния бодил – силимаринът, укрепва клетъчните стени в черния дроб и активира неговата регенерация.

Revita Ви препоръчва: Млечен бодил Фитозоми® 270 mg – съдържа патентован екстракт от млечен бодил плюс екстракти от глухарче, куркума и артишок!  Супер защита за черния дроб!

-Куркума. Полезните свойства на куркумата не са едно и две. Екстрактът от куркума, стандартизиран до високи нива на куркуминоиди, намалява болката в ставите, действа като лек антидепресант, подобрява храносмилането, възстановява здравословния баланс на кръвната захар. Но и това не е всичко – много изследвания доказват, че куркуминовите екстракти поддържат здравословния чернодробен метаболизъм и потискат възпалителните процеси в цялото тяло, което засяга и черния дроб.

Revita Ви препоръчва: Теракурмин™ 30 mg (CurcuminRich ™ Theracurmin™)–патентован екстракт от куркумаТеракурмин™! Има оптимална бионаличност и мощни антиоксидантни и противовъзпалителни ефекти! Научете повече за Теракурмин ТУК!

-Глухарче. Екстрактът от корен на глухарче има естествен диуретичен ефект, благодарение на който черният дроб елиминира токсините лесно. Екстрактът също така укрепва имунната система, балансира нивата на кръвната захар, помага при киселини и подпомага работата на стомашно-чревния тракт.

Revita Ви препоръчва: Глухарче (корен) 525 mg–съдържа екстракт от корен на глухарче - укрепваи детоксикира черния дроб, стимулира жлъчната секреция. Екстрактът от корен на глухарче е най-доброто средство срещу всевъзможни проблеми с черния дроб и жлъчката, затруднено храносмилане и др.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.