×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
ГрипЕпидемиолозите вече предупредиха – пикът на грипа се очаква в края на януари. Броят на заболелите продължава да расте и въпреки че епидемията все още не е добила опустошителни размери, сега е времето, в което да предприемем превантивни мерки, за да не се превърнем в поредната жертва.

Правим ли необходимото, за да се предпазим отрано? По-често сме склонни сме да подценяваме опасността – просто грип, какво толкова, симптомите ще отминат за няколко дни. Но невинаги е толкова просто, защото „безобидният” грип не е обикновено неразположение, а остро инфекциозно заболяване и при ненавременно или неправилно лечение може да доведе до сериозни усложнения.

Осигурете си стабилна защита срещу ужасния грип с помощта на черния бъз! Черният бъз е една от топ билките в природната медицина, която през последните няколко години е обект на многобройни проучвания. Данните показват, че това уникално растение съдържа изключително мощни съставки, които деактивират грипните вируси и повишават имунитета по естествен път.

Изследователи от Швейцария и Италия твърдят, че черният бъз е билка, култивирана още от праисторическия човек, а употребата й като природно лекарство датира от древен Египет. Знае се още, че Хипократ – „бащата на медицината” е считал, че черният бъз има силата да изцери почти всяко заболяване. През вековете черният бъз се използва в лечението на повече от 70 болести, включително бактериални и вирусни инфекции, проблеми със сърцето, висок холестерол, отслабено зрение и др. Днес знаем, че едно от най-изявените качества на черния бъз е способността му да се бори с грипните вируси.

 

Интересни факти за черния бъз:

-Сокът от черен бъз се използва успешно по време на грипната епидемия в Панама през 1995 г. Двойно-сляпо плацèбо контролирано проучване установява, че в 93% от случаите е имало значително намаляване на симптомите. До пълно излекуване се стигнало при 90% от хората в рамките на около 3 дни след приема.

 -Ефективен е срещу щама H5N1 - смъртоносната разновидност на вируса на птичия грип.

-Съдържа уникални, биологично-активни съединения, които деактивират инфекциозните вируси и предпазват здравите клетки от заразяване.

-Стимулира производството на Т-клетки от страна на имунната система и блокира растежа на вирусите, което го прави ефективен срещу широк спектър от грипни вируси.

-Предизвиква изпотяване и изхвърляне на бронхиалните секрети, и ускорява „прогонването” на вируса от тялото.

-Проявява антимикробна активност срещу грам-положителните и грам-отрицателни бактерии, които причиняват заболявания на горните дихателни пътища.

-Най-концентрираният източник на антоцианини - флавоноиди с мощна антиоксидантна активност, които защитават клетките от свободните радикали и поддържат имунната система в перфектно състояние. Съдържа пет пъти повече антоцианини от боровинките и е с два пъти по-мощен антиоксидантен капацитет от тях и от витамин С.

-Антоцианините, открити в състава му увеличават производството на цитокини - белтъци, секретирани от имунните клетки, които подобряват имунния отговор при контакт с вируса.

-Има различни видове цитокини, включително интерлевкини, интерферони и тумор некрозисни фактори. Проучвания установяват, че черният бъз активира производството на интерлевкини 6 и 8 (IL-6, IL-8) и тумор некрозис фактор алфа (TNF-a), които проявяват силни противовъзпалителни свойства в борбата с инфекциите.

-Наситеният цвят на плодчетата се дължи на специфичен антоцианин в състава му - цианидин-3-глюкозид, чиято антиоксидантна активност е 3,5 пъти по-силна от тази на витамин Е.

 

Силата на черния бъз е концентрирана в екстрактите на Nature’s Way! Американската компания за производство на хранителни и диетични добавки - Nature’s Way е в индустрията на натурални продукти за здраве от 1969 г. насам. Билковата линия на бранда предлага повече от 200 екстракти с изключителна ефикасност.

Серия Самбукус на Nature’s Way включва продукти със съдържание на концентриран екстракт от черен бъз BioActives®, получен от уникалния сорт Haschberg, който се отглежда в региона на Steirmark, Австрия. Haschberg се отличава с високо съдържание на антоцианини.

Haschberg е култивиран сорт, отглеждан чрез контролирана система, която не позволява досег с вредители, токсини и замърсяване. Той се бере в точно определен период от време, когато биологично активните вещества в състава му са в най-високата си концентрация, а медицинските ефекти – най-силни. Така се получава екстракт с висока потентност, сигурно действие и оптимална безопасност.

Най-голям интерес сред продукти Самбукус представляват Самбукус за деца оргáник сироп 120 ml и Самбукус „Max Potency“ 250 mg под формата на софтгел капсули.

Самбукус за деца оргáник сироп 120 ml. Натурална формула без оцветители, ароматизатори и консерванти. Произведен съобразно високите стандарти за за Добра производствена практика (GMP)! Притежава сертификат USDA Organic, който удостоверява отсъствие на ГМО, както и че екстрактът е иззет от билки, отглеждани в чисти почви, без намесата на токсични вещества. Подсладен със сироп от агаве. Със страхотен вкус на горски плодове. Може да се комбинира с лекарствени средства и други добавки. Разфасовка: 120 ml. Дозировка: За ежедневна употреба: деца от  1-6 год.- 1ч.л.(5ml) дневно, деца от 7-12 год. – 2 ч.л. (10ml) дневно. За интензивна употреба: деца от  1-6 год.- от 1 до 2 ч.л (5-10ml),  два пъти дневно; деца  от 7-12 год.- от 2 до 3 ч.л.(10-15 ml), два пъти  дневно.



Самбукус „Max Potency“ 250 mg. Тук силата на черния бъз е максимално концентрирана! Всяка софтгел капсула съдържа 250 mg стандартизиран екстракт от черен бъз BioActives®! Разработен чрез специална техника на водна основа, без намесата на разтворители! Без добавена захар и глутен! Разфасовка: 18 софтгел капсули. Дозировка: по 1 капсула 2 или 3 пъти дневно.



Продуктите от серия Самбукус могат да се приемат само с профилактична цел или заедно с основните, конвенционални средства за лечение!

Черен бъз

Дайте силен тласък на имунната система с патентования екстракт от черен бъз на Nature’s Way!

 

 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.