×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Алое вера

Радостни сме да съобщим, че сокът от алое вера на американската компания Lily Of The Desert спечели наградата Best of Supplements 2020!

Тази елитна награда е присъдена от престижното издание Better nutrition в категория „Храносмилателно здраве и детоксикация“.  

Aloe Vera Juice - превъзходен сок от алое

Сокът от цели листа на алое на Lily Of The Desert е източник на всички 200 биологично активни компоненти, съдържащи се в растението и доставя незаменими аминокиселини, витамини, минерали и ензими!

Характеристики и предимства на Aloe Vera Juice

  • Високо концентриран източник на алое – 99,7%!
  • Съдържа патентован екстракт от organic полизахариди Aloesorb™, който значително подобрява усвояването на алое и ефектите му върху здравето!
  • Първият на пазара продукт, сертифициран organic от USDA, което гарантира, че растенията, използвани за извличане на екстракта са отглеждани без употреба на химични торове и препарати!
  • Сертифициран от IASC (Aloe Science Council) – Международен научен съвет за алое!
  • Притежава Kosher сертификат!
  • Lily Of The Desert е единственият производител на натурални алое вера продукти, удостоен с „Gold Standard” – златният стандарт, присъждан на база независими клинични изследвания, гарантиращи качество и ефикасност!

Aloe Vera Juice за имунното здраве

Клинично доказано е, че Aloe Vera Juice спомага за увеличаване броя на белите кръвни клетки, осигуряващи първата защитна линия на имунната система и създаващи „бариера“ срещу болестотворните патогени!

Спадът в броя на белите кръвни клетки компрометира имунната функция и увеличава риска от инфекции, но с помощта на Aloe Vera Juice Вие ще се справите с всички сезонни предизвикателства!

Клинично проучване доказва, че патентованият екстракт от алое - Aloesorb™, съдържащ се в Aloe Vera Juice увеличава броя на белите кръвни клетки с 16%!  

Чрез увеличаване количеството на белите кръвни клетки, имунната функция се подобрява и тялото ефективно може да се защити от болестотворните вируси и бактерии!

Алое вера з а силен имунитет

 Допълнителни ползи от Aloe Vera Juice

  • Насърчава елиминирането на токсините и осигурява антиоксидантна защита.
  • Балансира киселинността на стомаха и подобрява храносмилането.

За Better nutrition

Изданието има 80-годишна история и традиции като информационен бюлетин, насърчаващ общественото внимание към природосъобразен начин на живот и хранене.

Мисията на Better nutrition е да споделя с потребителите най-новите изследвания в областта на природната медицина и да представя най-елитните компании в индустрията на натурални продукти за здраве.

Свеж и толкова вкусен, БЕЗ консерванти, сокът от цели листа на алое на Lily Of The Desert е идеалното допълнение към вашия здравословен режим през този сезон!

Здрави и тонизирани с Aloe Vera Juice – златен стандарт сред продуктите с алое вера!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.