×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
29 септември: Световен ден на сърцето. Кардиолозите от „Пирогов“ ще преглеждат безплатно пациенти на 28 и 29 септември, съобщиха от пресцентъра на болницата. Кардиологичните консултации са по повод Световния ден на сърцето, който се отбелязва на 29 септември. Прегледите ще се провеждат между 8:00 и 14:00 часа на двете дати в 126-ти кабинет в поликлиниката на   ниверситетската болница. За консултациите не е необходимо предварително записване по телефона. Профилактиката на пациентите и непрекъснатата подготовка на лекарите е в основата на доброто здраве, подчертава началникът на Клиниката по кардиология доц. Мария Миланова. Паралелно с безплатните консултации ще се проведе и Курс по инвазивна кардиология. Лектор в него ще бъде световноизвестният кардиолог проф. Лувард. Безплатни прегледи ще има и в много други болници в цялата страна.

29 септември е обявен от Световната здравна организация за световен ден на сърцето. Сърдечно-съдовите заболявания са водещата причина за смъртност в цяла Европа, но България държи първенството с над 65 %. Долната граница на заболелите от инфаркт на миокарда непрекъснато пада. Статистиката сочи, че всеки втори у нас има повишени стойности на кръвно налягане.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.