×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
„Да” и „Не” за слънцезащитните кремовеВъпреки постоянните предупреждения, че слънцето е много опасно и може да причини рак на кожата, много хора все още не използват слънцезащитни продукти и излизат на плажа точно по обяд. Какви са техните оправдания и защо трябва задължително да се пазим от слънчевите лъчи. Ревита търси отговорите.
Химикалите от слънцезащитните продукти могат да увеличат риска от рак на кожата.
Слънцезащитните кремове имат две основни съставки – оксибензон (UV- абсорбиращо съединение) и ретинил палмитат – антиоксидант, които се използва в много козметични продукти. Изследване върху плъхове, склонни към образуването на тумори, показва, че прекаленото прилагане на тези две съставки всъщност може да доведе до рак. Дозите, които обаче са приели малките животинки били огромни. Според специалистите тестовете не са достатъчни, за да се каже, че слънцезащитните кремове могат да се отразят негативно върху кожата. Ако все пак се притеснявате, изберете крем, в който няма ретинил палмитат (той не е основната съставка) и оксибензонът е заменен с цинков оксид или титанов диоксид..
Кремовете предизвикват обриви.
Комбинацията между крем, пот и мърсотия могат да са в основата на обриви или малки гнойни пъпчици. Ето защо, когато купувате някакъв слънцезащитен продукт, най-добре той да е на минерална основа. Поддържайте кожата си възможно най-чиста.
Слънцезащитният крем пречи на усвояването на витамин D
Най-безопасният начин организмът ви да получи достатъчно витамин D е чрез хранителни добавки. Ежедневно вземайте „слънчевия” витамин, за да се предпазите от редица опасни заболявания.
Кремовете възпаляват очите.
Ако имате чувствителна кожа и очи, използвайте спрей вместо лосион. Той се нанася по-лесно и попива по-бързо.
Винаги остава бяла следа от крема.
Учените са установили, че много хора не нанасят достатъчно количество от слънцезащитния крем и това не ги предпазва от вредните UV лъчи. Други пък се престарават и оставят бели петна по цялото си тяло. Решението отново е в спрея. При него няма бели следи.


Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1 g

Калций & магнезий & витамин D, 250 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.