×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Потентност


При проблеми с потентността най-често специалистите в съвременната конвенционална медицина препоръчват хормонална терапия, кортикостероидни препарати в случай на възпалителни процеси, както и хирургична намеса при тежки случаи. Възможно ли е обаче да се преодолее еректилна дисфункция с напълно натурални средства? Според някои експертни мнения пчелният мед е един от най-добрите природни сексуални стимуланти. Той може да увеличи потентността при мъжете, а едновременно с това да им донесе и много други допълнителни здравословни ползи.


Медът като афродизиак

Няколко научни изследвания показват, че медът действа като мощен афродизиак и подобрява потентността. Той увеличава либидото и същевременно предоставя качествена ерекция. Според няколко проучвания от миналия век пчелните продукти разполагат с хормонорегулираща функция, която допринася и за значително удължаване на половия акт. Те добавят, че е много по-добрата опция за мъжете в това си качество, отколкото което и да е синтетично средство със стимулиращо репродуктивната система действие. В допълнение, той има и силна антиоксидантна активност. Много често, еректилната дисфункция е именно в следствие на оксидиране на клетките и преждевременно стареене на тялото, които сами по себе си отключват и редица други заболявания.


Медът и азотния оксид

Основната причина експертите да препоръчват мед за крепко мъжко здраве и увеличаване на количеството и качеството на сперма, е връзката му с азотния оксид. Според изследване от 2011-та година високият прием увеличава нивата на азотен оксид в тялото. Последният е изключително необходим за качествена ерекция. Когато кръвоносните съдове са пълни с азотен оксид, се ускорява притока на кръв в мъжкия полов орган. По този начин се преодолява еректилната дисфункция и се увеличава продължителността на половия акт. Не е случайно, че съществува термин като „меден месец“, който в крайна сметка е свързан с първите любовни ласки и интимни нощи между омъжените вече мъж и жена.


Какъв мед се пие за потентност?

Изследванията върху влиянието на пчелния елексир върху мъжката потентност най-често не различават отделните видове и тяхното конкретно действие върху репродуктивната система. Напоследък обаче се появиха няколко проучвания, в които се посочват, че конкретни видове разполагат с по-силно действие върху мъжката потентност. Изброяват се следните типове: Сидр, магарешки бодил и акациев. В допълнение, някои учени твърдят, че това качество се засилва, когато се смесва с други природни афродизиаци. В случая се посочват чесънът и джинджифилът. Ето защо тези три съставки нерядко се използват за основни съставки в добавка срещу еректилна дисфункция и за подобряване на хормоналния баланс в мъжкия организъм.

Медът е изключително ефикасно средство за профилактика на мъжката потентност. То е използвано в това си качество от хилядолетия насам.  Днес можем да го открием както в чиста форма, така и в природни комплекси под формата на хранителни добавки, създадени по правилата и принципите на съвременните медицински стандарти и иновации в сферата на продуктите за здравословен начин на живот.  

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Виктория Дичева
Виктория Дичева е юрист и маркетолог по професия, но автор по душа. Тя е дългогодишен копирайтър с огромен опит в писането на блог, уеб текстове, авторски материали и ревюта. През годините на своя професионален опит пише в различни ниши и сфери. Любими теми, по които работи с удоволствие, са здраве и красота, култура и грижи за детето. Самата тя е майка на момче, любител на природата, книгите и домашната кухня. Мечтае за простички, но ценни неща като щастие за своето семейство и да издаде своя собствена книга. Нещото, което винаги си пожелава наум, е здраве.
Продуктът беше успешно добавен в любими.