×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
 Natural Factors

Днес Natural Factors е един от най-големите производители на хранителни добавки в Северна Америка. Компанията е създадена през 50-те години на миналия век и от самото начало е напълно отдадена на производството на продукти с премиум качество!

Базата на Natural Factors е разположена на площ от повече от 4000 декара. Цялата земеделска земя е сертифицирана като органична и дава на компанията възможността да осигури най-доброто качество на суровия материал, от който се приготвят добавките. По този начин се гарантира най-доброто качество – от подбора на семената до готовия продукт.

Много малко са компаниите в световен план, които могат да се похвалят с подобен контрол на качеството. Базата е разположена върху уникална по състав почва, която хилядолетия е трупала органичен материал.

На някои места горният слой на почвата е дебел повече от 180 см. Компанията подбира семена от растителни видове, които не са хибридни, не са генно-модифицирани и контролира целия процес на отглеждане на реколтата.

Natural Factors има близо 27 000 кв. м. земя в Северна Америка и се опитва да пренесе възможно най-голяма част от процесите по производството на продуктите на своя територия. Притежава собствена база за отглеждане на растителните видове, тяхната екстракция, капсулиране и производство, лаборатории и изследователски центрове, както и голяма мрежа от академични, научни и търговски партньори. Компанията е един от малкото брандирани производители на нутрацевтични средства в Северна Америка, която има съоръжения за приготвянето на софтгел капсули.

Производствените съоръжения отговарят на изискванията за добри производствени практики на Администрацията по храните и лекарствата на САЩ и Дирекцията за натурални продукти за здравето на канадското правителство. Съоръженията на компанията са сертифицирани и от Администрацията за терапевтични стоки на Австралия - една от организациите с най-стриктни изисквания за производство на хранителни добавки в света.

Natural Factors е избрала компанията ISURA за сертифициране на продуктите си, тъй като тя използва най-съвременното оборудване. ISURA използват масспектрометрия за проверка за наличието на повече от 500 пестициди, разтворители, тежки метали и други замърсители на почвата.Сертификатът на ISURA гарантира, че продуктите на компанията не са ГМО и са безопасни, чисти и биологично активни.

Друго, с което се отличава Natural Factors е, че компанията работи с експерти от цял свят, които отговарят за контрола на качеството на продуктите.

Natural Factors се старае да намали екологичния отпечатък във всички сфери на действие. Най-новата й производствена база се намира в Монроу, Вашингтон, САЩ и има сертификат LEED за лидерство в енергийния и екологичен дизайн. Компанията е намерила начини да намали отпадните продукти и подобри енергийната ефективност както в офисите, така и в производствените бази и действа в посока нулеви отпадни продукти.

Natural Factors безмълвно дава своя принос, за да може светът да стане едно по-добро място. Тя подпомага изследванията и обученията, прави благотворителни дарения и предоставя продукти на хората в нужда. По този начин компанията влияе положително на локално, национално и глобално ниво.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.