×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Омега-3 помага на очитеРедовният прием на омега-3 ненаситени мастни киселини и витамин А подобрява зрението. Важните вещества намаляват симптомите на една от често срещаните очни болести - пигментоза на ретината. Твърдението е на учени от Харварския медицински университет (САЩ). „Симптомите на заболяването намаляват драстично при хора, които ежедневно вземат омега-3 и витамин А в продължение на четири до шест години”, се казва в доклада на изследователите. Пигментозен ретинит е прогресиращо заболяване, което може да доведе до частична или пълна загуба на зрението. Най-честите симптоми са нощна слепота, визуални проблясъци от светлина и по-рядко, загуба на слуха. Статистиката сочи, че около 2 милиона души в света са засегнати от този проблем. Симптомите обикновено са налице още в детството, но сериозните проблеми със зрението се проявяват едва в зряла възраст.
Изследователите анализирали 3 отделни проучвания проведени в периода 1986 – 2008 година. „Оказа се, че симптомите на пигментозния ретинит намаляват с до 40% при хора, които редовно вземат омега-3 и витамин А”, казва д-р Елиът Берсон, ръководител на проучването. Той и колегите му още смятат, че хората, които след 35-годишна възраст вземат повече ненаситени мастни киселини и витамин А са предпазени от намаляване на зрението, характерно за остаряването.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мегамултивитамин, 1g

Ленено масло, 1000 mg 57% АЛК

Рибено масло, 1000 mg

Масло от черен дроб на треска, 415 mg

Прочетете още:

Омега-3 помага на очите – Част I

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.