×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Подагра

Подагра е едно от най-често срещаните метаболитни заболявания, характеризиращо се с наднормено висока концентрация на пикочна киселина в кръвта (хиперурикемия) и отлагането й в ставите.

Медикаментите, с които се третира подаграта биват нестероидни противовъзпалителни, урикостатици и други конвенционални средства, задължителна част от терапията.

Включването на природни средства в схемата на лечение, подобрява резултатите

Комбинирането на медикаментозната терапия с природни продукти може значително да оптимизира ползите от лечението. Многобройни проучвания показват, че едно от най-ефективните натурални средства за естествен контрол върху нивата на пикочната киселина, е висококачественият екстракт от череша.

Базирайки се на солидното количество научни данни за ползите от черешовия концентрат в лечението на подагра, специалистите от Revita.bg ви призовават да заложите на този модерен подход и сами да се уверите в ефикасността му!

На страниците на Revita.bg ще откриете продукта CherryRich Cherry Concentrate, източник на патентован, високоефективен концентрат от череша, от специалния сорт Бинг, отличаващ се с богато съдържание на полезни вещества. Опитът на нашите клиенти показва, че съчетаването на CherryRich® с конвенционалната терапия води до осезаемо облекчение на симптомите при подагра и редуциране на подагрозните пристъпи.

Концентратът CherryRich® е комбиниран със 100 mg витамин С във всяка капсула с цел засилване антиоксидантния му ефект и двойна защита срещу оксидативното увреждане на ставите.

Специален бонус за всички, закупили CherryRich Cherry Concentrate

Revita.bg стартира съвместна кампания с лаборатории Synevo, в които ще можете да изследвате нивата на пикочната си киселина напълно безплатно!

За да се възползвате от предложението ни, трябва да закупите CherryRich Cherry Concentrate от revita.bg. Ваучерът, който ще получите при доставката на продукта, ви дава право на безплатен тест на пикочната киселина във всички лаборатории Synevo на територията на цялата страна

С поръчката на пакет Cherry Rich Череша супер концентрат + Безплатен талон за изследване на пикочната киселина от лаборатории Synevo, ще получите концентрата от череша CherryRich™ Cherry Concentrate със специално намаление от стандартната цена! 

Причини за хиперурикемията и как екстрактът от череша помага

В телесните течности пикочната киселина се съдържа под формата уратни йони (урати). Нормалните граници на урикемията са до 360 микромола на литър  (6 mg/ml) у жените и до 400 микромола/литър (6.8 mg/dl) у мъжете.

Причините за високите стойности на пикочната киселина биват генетични, диетични, поведенчески (заседнал начин на живот, затлъстяване, излагане на непрекъснат стрес) или могат да се дължат на лечение с някои медикаменти.

Докато генетичните не могат да се коригират, другите са до голяма степен под вашия контрол! Основните храни и напитки, предизвикващи хиперурикемия и изострящи подаграта, са:

  • червени и органни меса
  • морски храни
  • бира и концентриран алкохол
  • захарни изделия
  • наситени мазнини
  • газирани напитки (особено приготвените с високо-фруктозен царевичен сироп)
  • големи количества кафе

Това са все продукти, с които традиционно се прекалява по празниците (особено по Коледа и Нова година) и които повечето хора често консумират в ежедневието си. Тъй като специалният хранителен режим може да не е достатъчна мярка за контрола върху симптомите и невинаги е възможен, ние препоръчваме да включите в диетата си мощния екстракт от череша CherryRich®, който ще ви помогне да се чувствате по-добре, дори в празничните дни, когато тежките храни и напитките идват в повече!

Механизъм на действие на CherryRich Cherry Concentrate

Плодът на черешата (Cherry fruit, Cerasi fructus) е добре познато лечебно и хранително средство с многостранни диетични ползи за организма. Основните биологично активни компоненти на плодовете са:

  • фенолни съединения  (полифеноли) - танини, флавоноиди (кверцетин-3-О-рутинозид, лутеолин, кемпферол), антоциани (цианидин-4-глюкозид, цианидин -3,5-ди-О-рутинозид)
  • органични киселини – ябълчена, лимонена, шикимова, фумарова, кафеена, хлорогенова, ферулова, канелена киселина и хидроксицинамати
  • захари – глюкоза, фруктоза, захароза и сорбитол
  • витамини – витамин А, С, Е, В1, В2, В6, пантотенова киселина
  • минерали и микроелементи – калий, магнезий, фосфор, калций, желязо 

Черешовите плодове и екстрактите им оказват урикозурично, хипоурикемично, антиоксидантно, противовъзпалително, хондропротективно, нефропротективно, хепатопротективно и диуретично действие.

Подагра

 

Антоцианите – ключовите фенолни съединения в екстракта от череша, на които се дължи благоприятното му действие

Антоцианите в черешовия екстракт от сорт Бинг потискат ензима ксантин оксидаза, който превръща ксантина до хипоксантин и пикочна киселина, и в резултат понижават нивата ѝ в плазмата. По сходен начин действа лекарственият агент алопуринол, съдържащ се в един от най-често предписваните медикаменти за контрол на подаграта.

Антоцианите също така понижават нивата на С-реактивния протеин, който се образува в черния дроб през острата фаза на възпалението след активация от интерлевкин-6, отделян от макрофагите и Т-клетките.

Антоцианите в съчетание с витамин С, укрепват съединителната тъкан стимулират производството на колаген, заздравяват ставите и намаляват оксидативното им увреждане от уратните тофи (кристали от пикочна киселина), отлагащи се в тях.

Под действието на антоцианите се понижават серумните нива на пикочната киселина, кръвният уреен азот, серумният креатинин и се извършва даунрегулация на експресията на чернодробната ксантин оксидаза, каспаза-1, тумор-некротичния фактор и интерлевкин-1-бета.

Антоцианите имат мощен антиоксидантен потенциал срещу реактивните кислородни видове и противовъзпалително действие, подобно на това на противовъзпалителните медикаменти, предлагани без рецепта.

Проучванията показват, че приемът на череши или екстракти от тях понижава риска от повторна поява на пристъпи от подагра с приблизително 35%, а когато те са комбинирани с алопуринол, този процент нараства до около 75%.

Съществено понижение относно риска от повторна поява на пристъпи, се отбелязва дори в рамките на двудневен прием на екстракта от череши (3 x 1 капсули; дозата от 5 капсули дневно се отнася за прием по време на изостряне на симптомите), но за траен ефект е нужно да се приема около месец, преди за се извърши лабораторно измерване на нивата на пикочната киселина. Това е период, през което може да се установи добре и предпазния ефект на черешата по отношение на пристъпите на болка и скованост в засегнатите стави.

Екстрактът от череша е съвместим с урикозуричните средства и с нестероидните противовъзпалителни.

Препоръката на повечето специалисти е екстрактът от череша да не се използва самостоятелно като алтернатива на тези лекарства, а да допълва действието им. Разбира се, при добро повлияване и под контрола на лекаря, може да се постигне намаляване на дозите им, съответно на риска от странични реакции, които биха могли да предизвикат.

Екстрактът от череша е калий-съхраняващ диуретик, който намалява отоците и подуването в засегнатите от подаграта стави. Той е естествен източник на минерали, благодарение на което не води до минерална загуба, въпреки засилената диуреза.

Дозировка: по 1 капсула, 2-3 пъти дневно, с храна. При хиперурикемия: по 5 капсули дневно, или както е препоръчано от лекар. 

CherryRich Cherry Concentrate е продукт на Natural Factors – най-голямата канадска компания за производство на природни продукти с 50 години опит в индустрията.

Възползвайте се от специалното предложение на Revita.bg и Synevo – поръчайте CherryRich Cherry Concentrate и тествайте безплатно стойностите на пикочната си киселина! 

Забележка: препоръчително е изследването на пикочната киселина да се извърши след приема на поне 1 опаковка CherryRich™ Cherry Concentrate!  

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.