×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


С времето, по пътя на еволюцията, хората изработват приспособителни механизми, чрез които се адаптират към промените във времето и климата, и като цяло живеят в хармония с условията на околната среда. Тези механизми са особено ефективни при здрави хора, но хората с различни заболявания, чувствителни към резки промени, могат да получат изостряне на хроничното заболяване или засилване на симптомите.

Още в древността са свързвали промените във времето с появата или изострянето на различни болестни състояния и заболявания. Днес научните изследвания в тази насока водят до обособяване на ново направление в медицината – биометеорология, с помощта на което се обясняват онези състояния, които самостоятелно не могат да бъдат обяснени.

Атмосферното налягане, влажността, валежите, температурата, вятърът, земетресенията, слънчеви изригвания, геомагнитни бури са фактори на околната среда, които влияят на нашето здраве.

Значителното понижаване на атмосферното налягане води до разширяване на въздуха в някои изолирани, изпълнени с въздух кухини в тялото ни (стави, плевра, перикард), както и на течностите, които изпълват пространството между обвивките на тези органите. Това води до повишаване на натиска върху инфектираните или наранените тъкани и стави, като причинява нарастване на болката в тях. Повишаването на налягането също оказва влияние върху някои хора.

Много от нас са чувствителни към промяната във влажността, валежите, температурата, вятъра и болката, която усещаме, може да бъде причинена от дразнене на нервните окончания, в следствие на бързите промени в условията. Костите и мускулите имат различна плътност в различните си участъци,  реагират различно на промените, което води до неравномерни съкращения и усещане за болка.

Артрит и Фибромиалгия

Според някои по-стари проучвания, промяната във времето няма отношение към изострянето на болката при артрит. По-късно обаче, учени от университета в Пенсилвания и от други страни, установили, че действително съществува такава връзка между нарастващата артритна болка и условията на околната среда.

Фибромиалгията е синдром, който се характеризира с хронично състояние на умора, съчетано с болка и чувствителност в областта на мускулите, сухожилията и други тъкани. Тя се среща предимно при жени. Стресът, подвижността и влиянието на условията на времето се приемат за основните фактори, влияещи върху заболяването. Основните условия, които засилват болката при този синдром, са студеното и влажно време, както и промените в атмосферното налягане.

Не атмосферните условия обаче са причина за нашите заболявания. Те предизвикват в организма процеси, които влошават вече съществуващите хронични болести, а болестите ни правят чувствителни към условията на средата.

Следете прогнозата за времето, обърнете внимание на леките признаци на заболяването си и променете плановете си за деня, като се стремите възможно най-малко да ви повлияят външните условия.

При проблеми със ставите изпълнявайте мисловното упражнение за заземяване, описано в предишна статия и упражнение за колената.



 

 

въртеливо движение в колената по показания начин – 10 пъти в едната и 10 в другата посока – 2 пъти на ден – подобрява кръвоснабдяването и инервацията в колянната става, стимулира възстановяването на ставния хрущял.

 

 

 

 

 



 

 

 

Сурабхи мудра /мудра на кравата/, е особено ефикасна при ревматизъм и артроза - Малкият пръст на лявата ръка докосва безименният на дясната, а безименният на лявата докосва малкия на дясната. Палците остават опънати.

 

 

 

 

За тези, които са „в рейки”, след целия/или кратък/ комплекс, допълнително се подава в позициите на главата, бъбреците и най - засегнатите стави. Подходящ символ – ЧКР, изписан трикратно в червено.

Подходящите хранителни добавки при ставни проблеми са тези с глюкозамин, МСМ , босвелия, Омега  - 3, дяволски нокът и др.

 

Ревита Ви препоръчва:

Глюкозамин сулфат, 500 mg, 160 таблетки

Глюкозамин сулфат, 500 mg, 80 таблетки

Глюкозамин сулфат и MСM, 875 mg, 80 таблетки



Глюкозамин хондроитин, 820 mg, 80 таблетки

Глюкозамин хондроитин, 820 mg, 160 таблетки

Глюкозамин хондроитин, 820 mg, 240 таблетки

МСМ (метилсулфонилметан), 1000 mg

Босвелия, 310 mg

Ленено масло, 1300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml супер лигнан

Ленена пудра, 454 mg

Дяволски нокът 15 ml

Дяволски нокът (корен)

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.