Search
Филтрирай по...

Super Lion’s Mane – най-добрият продукт за здравето на мозъка в класацията на Taste For Life

Здраве за мозъка
Медицинската гъба лъвска грива подпомага здравето на мозъка

 

Продуктът Super Lion’s Mane на американската компания Mushroom Wisdom, е носител на наградата Back-to-School Essentials на издание Taste For Life за 2021 година.

Наградата Back-to-School Essentials се присъжда на най-качествените хранителни добавки, подходящи за нуждите на ученици и студенти през учебния сезон.

Super Lion’s Mane е избран за най-добър продукт в категорията Хранителни добавки за мозъка и нервната система на Taste For Life.

Ползи от Super Lion’s Mane

Продуктът на Mushroom Wisdom съдържа екстракт от гъбата Лъвска грива (Hericium erinaceus /Yamabushitake), която има дълга история на употреба в традиционната китайска медицина като средство за поддържане на мозъчната функция.

Проучвания показват, че хериценоните и еринацините (биоактивните съединения в плодното тяло и мицела на гъбата Лъвска грива) лесно преминават през кръвно-мозъчната бариера и стимулират образуването на два важни невротрофина – растежен фактор за нерви (NGF) и мозъчен невротрофичен фактор (BDNF), които от своя страна подпомагат производството на неврони и осигуряват поддържането на невронни връзки.

NGF играе важна роля в образуването на миелин – обвивката на нервните клетки, предпазваща ги от увреждания, а BDNF подобрява пластичността на мозъка и устойчивостта на мозъчните клетки срещу стреса и процесите на стареене.

За кого се препоръчва Super Lion’s Mane:

  • ученици и студенти
  • лица, преминаващи през интензивни обучения и курсове, изискващи обработка и запаметяване на огромно количество нова информация

Super Lion’s Mane е подходящ избор и в случаите на психическо изтощение и хронична умора. Продуктът действа като мощен адаптоген, който укрепва нервната система, подобрява способността за преодоляването на стреса, увеличава нивата на енергия и засилва имунните функции.

Допълнителни ползи от Super Lion’s Mane

  • Понижава нивата на холестерола и подпомага сърдечното здраве.
  • Подобрява храносмилането.
  • Облекчава симптомите при язва на стомаха и дванадесетопръстника.

За Mushroom Wisdom

Компания с повече от 30 години опит в разработването на висококачествени екстракти от медицински гъби, отглеждани в екологично чиста среда, в провинция Zhejiang, Китай, без пестициди, хербициди или торове.

Mushroom Wisdom спонсорира множество научни изследвания и работи в сътрудничество с едни от най-престижните университети и медицински центрове в света – Мемориален център по ракови болести Sloan Kettering, Джорджтаунски университет, Нюйоркски медицински колеж, Медицинско училище в Индиана, Университет Shizuoka (Япония), Университет по медицина KURUME (Япония) и др.

Производството на продуктите на Mushroom Wisdom се извършва във фармацевтично GMP сертифицирано предприятие в САЩ, където всички продукти се подлагат на строги лабораторни тестове, гарантиращи качеството, безопасността и автентичния им състав.

Прочетете още по темата:

Свързани продукти

Още по темата

Global healing - хранителни добавки
Грижа против стареене

Global Healing – глобално изцеление от нулата

Global Healing е американска компания за производство на висок клас натурални продукти за здраве. Неин основател е д-р Едуард Груп, чието образование включва както традиционна специалност – хиропрактика, така и алтернативна – натуропатия. Той също така

Прочетете повече »
Магнезий
Полезни съвети

Магнезий: кога се пие и каква форма да изберем

  Магнезият е един от най-разпространените химични елементи в земната маса и има определяща биологична роля за живите организми. Съдържа се в почти всяка клетка и активно участва в синтеза на аденозин трифосфат – основната

Прочетете повече »
Здраве за мозъка
Здраве и красота

Super Lion’s Mane – най-добрият продукт за здравето на мозъка в класацията на Taste For Life

  Продуктът Super Lion’s Mane на американската компания Mushroom Wisdom, е носител на наградата Back-to-School Essentials на издание Taste For Life за 2021 година. Наградата Back-to-School Essentials се присъжда на най-качествените хранителни добавки, подходящи за

Прочетете повече »

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top