×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Прополис



Прополис е уникален природен продукт, от който можем да извлечем редица здравословни ползи. Специалистите го определят като „натурален антибиотик“, който дори може да подсили действието на традиционните синтетични такива. Едновременно с това, той разполага с много други любопитни свойства, укрепващи и възстановяващи редица органи и системи от такива в човешкото тяло. В миналото нерядко се е казвало, че с прополис може да се излекува почти всичко, стига пациентът да има търпение и да използва чист продукт.


Какво представлява прополисът?

Това е вид пчелен продукт. По-конкретно той е вид клей, който пчелите сами създават, докато събират различни секрети от различни растителни представители. Тези сви свои запаси, насекомите дезинфекцират и обработват по метода на ферментацията по специфичен начин. На въпроса защо за разлика от синтетичните, този природен антибиотик не предизвиква резистентност, се отговаря именно с обяснението как той се появява на бял свят. Причината бактериите и вирусните щамове да не развият толерантност към прополис е, че той винаги „се приготвя“ от различни и разнообразни по вид смолисти секрети от няколко на брой растения. 


Какви свойства има прополисът?

В действителност, прополисът най-често се свързва със своето бактерицидно и противовирусно свойство. Той обаче има изключително мощно действие и срещу гъбични образования, а също така и срещу паразити. Смята се, че този пчелен продукт разполага с имуномодулиращи свойства, а също така се справя с различни проявления на човешкия папиломен вирус – херпеси, кокоши тръни, брадавици и други. Специфична за него е и способността му не просто да се бори с патогенния щам, а изцяло да извежда неговите клетки от организма. В допълнение, продуктът има и антисептично, болкоуспокояващо и антиоксидантно действие.


Още ползи от прополис

Прополисът е много повече от защитни срещу вируси и бактерии. Той може да се прилага и за укрепване, възстановяване и профилактика на редица човешки органи. В много случаи се предписва и като основно терапевтично средство при конкретни заболявания и хронични състояния, включително:

  • за силни и еластични кръвоносни съдове;

  • за по-бързо възстановяване след тежко боледуване и заздравяване на рани и кожни раздразнения;

  • срещу съсирването на кръвта;

  • за изсмукване на гной при кожни инфекции;

  • за облекчаване на болка, сърбеж и отоци;

  • за по-бързата регенерацията на клетките;

  • за гърло, но и под формата на капки за нос при настинки и други респираторни заболявания;

  • при шум в ушите;

  • като натурално лечение на синузит;

  • срещу високите стойности на лошия холестерол в тялото;

  • за подсилване на метаболизма;

  • като превенция срещу образуване на туморни клетки;

  • и много други.


Как се пие прополис?

Този натурален мед продукт може да се приема по различен начин в зависимост от конкретната му форма. Най-често тя е течна, тоест тинктура на алкохолна или водна основа. Обикновено, специалистите съветват да се взема на гладно сутрин. Възможно е обаче той да бъде част от друга хранителна добавка или медикамент – таблетки, включително за смучене, сироп, капсули и други. Важно е преди прием да се запознаете с конкретните предписания на производителя, както и да се съобразите с мнението на вашия лекуващ лекар.  

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Виктория Дичева
Виктория Дичева е юрист и маркетолог по професия, но автор по душа. Тя е дългогодишен копирайтър с огромен опит в писането на блог, уеб текстове, авторски материали и ревюта. През годините на своя професионален опит пише в различни ниши и сфери. Любими теми, по които работи с удоволствие, са здраве и красота, култура и грижи за детето. Самата тя е майка на момче, любител на природата, книгите и домашната кухня. Мечтае за простички, но ценни неща като щастие за своето семейство и да издаде своя собствена книга. Нещото, което винаги си пожелава наум, е здраве.
Продуктът беше успешно добавен в любими.