×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Цигари

 

 „Най-лесното нещо на света е да откажеш пушенето. Аз самият съм го правил хиляди пъти.” – това са думи на великия Марк Твен, който също както повечето от вас е бил пушач.

Е, не ви пожелаваме да отказвате пушенето хиляди пъти, достатъчно е да успеете само веднъж и завинаги! Но как, как ще изпивате кафето си с удоволствие, но без сутрешната цигара? Как да ви бъде вкусно хапването, а и пийването, когато не пушите? Как да ви бъде весело на веселите събирания с приятели, без присъствието на любимия ви тютюн? Да, ще бъде трудно, но не чак страшно -  спрете ли да пушите, ще видите как зависимостта към никотина постепенно намалява, нуждата да държите цигарата също.

Именно никотинът е коварното вещество в тютюна, което предизвиква промени в мозъка и силно пристрастяване. Ако вече сте правили опити да спрете да пушите, знаете, че т. нар. симптоми на отнемане могат да бъдат изключително тежки. Ето защо няма нищо странно във факта, че никотинът се счита за един от най-опасните в света наркотици.

Знаете ли, че... в над 90% от случаите отказването на цигарите е неуспешно, ако не се приложат медикаменти и/или психотерапия?

Да, но традиционните медикаменти за отказване на цигарите често имат странични ефекти, а за да въздействат психотерапевтичните сеанси, обикновено е нужно повече време. Ето защо ви предлагаме да се доверите на фитотерапията, която има доказано ефективно и безопасно решение на проблема с тютюнопушенето! Това решение се казва кудзу – билка, чиято употреба като храна и лекарство датира от 13 века насам!

Спрете да пушите с помощта на кудзу – екзотичната билка от островите на Япония и Корейския полуостров! Кудзу (Pueraria lobata) е растение, познато от дълги години в Китай и Япония със своите лечебни свойства. Коренът на растението се използва от векове в традиционната китайска (там носи името Ge Gen) и японска медицина като кардиотонично, хипотензивно, антиеметично, емолиентно и спазмолитично средство. За медицински цели кудзу се култивира при условия, гарантиращи високо съдържание на активните вещества в корена.

Днес екстрактът от корен на кудзу е едно от най-ефективните билкови средства за намаляване на зависимостта към никотина. То има огромно предимство пред стандартните медикаменти за потискане на никотиновата зависимост – не предизвиква нежелани странични ефекти, релаксира нервната система и противодейства на абстинентните прояви („синдрома на отнемането”) при тютюнопушене и други наркотични зависимости. Ефектите на кудзу при никотинова зависимост се дължат на три биологично активни съединения, открити в корена му – мощните изофлавони дайдзин, дайдзеин и пуерарин.

Как работи Кудзу?

Никотинът упражнява основните си ефекти върху т. нар. никотинови рецептори. Когато се опитваш да се откажеш от цигарите, тези рецептори остават свободни и се появява силен никотинов глад. Тук изофлавоните в състава на кудзу изиграват положителната си роля – те влияят на рецепторите като естествени никотинови заместители  и повишават нивата на тетрахидропапаверолин (THP) в централната нервна система.

ТHP е невромедиатор, който увеличава допамина в центъра на възнаграждението и в други структури, при което се възпрепятства и появата на абстиненция. Високите нива на допамин не позволяват развиването на абстинентни прояви, характерни за никотиновата зависимост.

Довери се на екстракта от кудзу на американската компания Nature’s Way! Nature’s Way е топ бранд в индустрията на хранителни и диетични добавки, създаден още в далечната 1969 г. Билковата линия на Nature’s Way включва над 200 билкови екстракти с чист произход, доказана безопасност и осезаем ефект.



Кудзу (Kudzu) на Nature’s Way не съдържа ГМО (Non-GMO Project Verified), изкуствени оцветители, изкуствени ароматизатори, царевица, млечни продукти, глутен, консерванти, сол, соя, захар, пшеница, мая. Приемай по 2 капсули 3 пъти дневно.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари (3)

    • ДимитринаКостадинова
    • 2018-06-06 14:24:51
    Аз също съм пушачка.Искам да се отърва от този вреден навик. Колко е опаковката и от къде мога да го закупя .Дали ще помогне.
    • Sonia
    • 2018-06-06 16:36:30
    Здравейте, Може да го закупите от аптека или онлайн ето ТУК, доставката е безплатна. Цената през нашия онлайн магазин е 33, 50 лв. За допълнителна информация, оставаме на Ваше разположение. Поздрави, Соня Атанасова www.revita.bg
    • Диан Тодоров Киров
    • 2021-12-16 21:58:26
    Преполовил съм опаковката днес съм изпушил 3 цигари, наистина не ми се пуши

    Здравейте!

    Радваме се за положителния отзив. Продължавайте в същия дух!

    Билката Кудзу е древно китайско растение, притежаващо доказани медицински ползи при борбата с тютюнопушенето. Екстрактът от корен на Кудзу няма аналог сред останалите фитопродукти за лечение на никотинова и алкохолна зависимост. Намалява нуждата от никотин, свързвайки се с никотиновите рецетори в организма. Освен това приемът му повлиява положително функцията на сърцето, мозъка и черния дроб.

    Борбата с тютюнопушенето е най-важната стъпка, която пушачите могат да предприемат за повишаване качеството си на живот. Доказано е, че отказът от тютюнопушенето подобрява дишането, двигателната активност и репродуктивна способност на човека.

    Екстрактът от кудзу на Nature’s Way е натурален и притежава сертификат TRU-ID за гарантирано чист произход, свободен от ГМО. Препърчелният дневен прием е от 2 капсули 3 пъти дневно, най-добре след хранене.

    Поздрави!

    Цветелина Згуровска
    Магистър-фармацевт

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.