×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Антиоксидантите в подкрепа на зрениетоВсички вече сме чували за многобройните ползи от приема на антиоксиданти. Тъй като човешкият организъм ежедневно е подложен на атаките на свободните радикали, които могат значително да влошат здравето ни, нуждата на тялото от антиоксиданти е огромна.

Прекомерното количество свободни радикали в тялото може да доведе до сериозни сърдечносъдови, белодробни и други заболявания. Хората, които често консумират богати на антиоксиданти храни и/или приемат хранителни добавки с антиоксидантен състав, имат по-силна имунна система и боледуват значително по-рядко от всевъзможните грипове и настинки.

С напредването на възрастта и под влиянието на някои други неблагоприятни фактори, като например замърсена околна среда, замърсени храна и вода и др., количеството и силата на антиоксидантите, свободно срещащи се в човешкото тяло намаляват. Това налага да се наблегне на определен хранителен режим и заедно с това – допълнителен прием на антиоксидантни добавки.

Антиоксидантите са обект на много изследвания в последните години и до сега. Така например, холандско проучване съвсем наскоро доказа, че редовният, почти ежедневен прием на моркови, до голяма степен намалява риска от влошаване на зрението. Благодарение на богатото си на бета каротин съдържание, морковите са отлично превантивно решение срещу появата на различни нарушения на зрението.

Резултатите от холандското изследване посочват, че редовният прием на храни, богати на антиоксиданти като например витамините А, С, Е, както и цинк, намаляват с вероятността от очни заболявания, включително  и тежката дегенерация на макулата.

Ако с храната не успявате да си набавите така ценните за здравето си антиоксиданти, силно препоръчително е да ги приемате под формата на хранителна добавка, горещо препоръчват специалистите. Липсата на достатъчно антиоксданти в тялото влошава както здравето, така и външния вид, като кожата на лицето е най-засегната от този недостиг.

 

Коментари (1)

    • Desislava
    • 2017-05-19 18:36:56
    Zdravete maikami beshe s diabet tiagoe nasledila ot bashtasi tuk ot skoro na men mie mbofogo losho sviat mi se vie cernomie pret ocite hodia do toletna mnogo po prinsip nesm lubitel na slatkite neshta ama tuk na skoro pocnah dasi pravia baklava i takiva podomni sladkishi

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.