×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Правим секс 2 пъти седмичноПочти половината от българите правят секс 2–3 пъти седмично. Това показва проучване на здравния сайт www.revita.bg, направено сред 400 мъже и жени от цялата страна. Анкетираните са на възраст между 16 и 79 години. Близо 54% от запитаните споделят, че се отдават на страстни удоволствия няколко пъти седмично. Съвсем малко са щастливците (3%) , които обичат да се гушкат всеки ден по няколко пъти. Едва 1% изобщо не правят секс и предпочитат други приятни забавления като готвене, спорт или пазаруване. С наближаването на лятото сексуалното желание се засилва. Колкото по-топло става времето, толкова по-страстни са българите. 65% от запитаните признават, че през горещите месеци се чувстват по-секси, имат по-голямо желание за секс и дори за забранени авантюри. Флирт с непознат е най-голямото прегрешение на анкетираните. Близо 45% си позволяват да изпият чаша кафе или да потанцуват с представител на другия пол без половинката им да знае за това. Едва 8% открито споделят, че лятото ги предразполага към изневяра.
По-младите (между 16 и 19 години) и най-възрастните (над 59 години) признават, че често срещат затруднения в леглото. Мъжете обикновено не могат да получат ерекция. Дамите пък рядко стигат до връхната точка на удоволствието или изпитват болка по време на самия акт. Любопитен е и фактът, че младежите (между 20 и 30) също не се справят добре със секса. Над 68% от тях признават, че често са имали проблеми в леглото. Резултатите от проучването на www.revita.bg сочат, че най-сексуално активни са хората между 31 и 40-годишна възраст. Те правят любов редовно и почти никога не срещат затруднения.
Умората и досадата са най-честите причини, с които българите се оправдават, за да не правят секс. Почит 40% от запитаните смятат, че това е най-лесното и ефикасно обяснение. За да се измъкнат от секс, жените използват оправданието „боли ме глава”, а мъжете казват, че имат проблеми в работата.
Без притеснение 43% от анкетираните признават, че могат да издържат няколко месеца без секс и това няма да повлияе както на физическото, така и на психичното им здраве. Не са малко и тези българи (11%), които споделят, че години наред не са се отдавали на страстни ласки.
Българите залагат на шоколада, червеното вино и ядките, ако искат да се представят по-добре в леглото. Близо 30% от тях смятат тези средства помага да станат по-добри любовници. Все повече хора използват и природните средства. Най-добре познато е растението мака, което повишава издържливостта, тонуса и стимулира сексуалната енергия, както при мъжете, така и при жените. Господата използват мака, за да се справят с еректилната дисфункция, а дамите – за да могат по-лесно да достигнат до пълното удоволствие. Резултатите сочат още, че много от българите използват и билката разгонен козел (eпимедиум). Тя се препоръчва при проблеми в леглото.

За по-добър секс Ревита Ви препоръчва

Йохимбин 500 mg

Епимедиум/ Разгонен козел, 500 mg

Мака (корен), 525 mg

Годжи бери, 500 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Черен орех (шушулка), 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.