×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Преборете се с възпаленото гърлоГърлото ви боли и е зачервено... може би това е началото на неприятна настинка или дори грип. Има няколко лесни начина да се преборите с този проблем.


Овлажнител за въздух
Пробвайте, когато: Усещате сухота и дразнене в гърлото.
Как работи: Овлажнителят поддържа една и съща влажност на въздуха в помещението, в което се намирате. Това е изключително важно, особено през студените есенни и зимни месеци. Често сухият въздух е причина за изсушаване на лигавиците на гърлото, което води до зачервяване.
Добре е да знаете: Редовно сменяйте резервоар за вода на овлажнител и почиствайте филтъра. Така ще намалите опасността от появата на мухъл, който ще влоши симптомите и може дори да причини алергия.


Чесън
Пробвайте, когато: Усетите първото неприятно гъделичкане в гърлото.
Как работи: Доказано е, че чесънът е мощен имуностимулатор. Освен това той се бори с вирусите и помага за по-бързото им унищожение. Чесънът помага на тялото да се справи с инфекциите, които причиняват болки и дразнене в гърлото. „Ароматното” растение е богато на съединението алицин, което унищожава бацилите. То се освобождава, когато чесънът е нарязан или смачкан.
Добре е да знаете: Хранителните добавки, които съдържат чесън са изключително ефективни и за понижаване на холестерола и кръвното налягане.


Цинк
Пробвайте, когато: Носът ви е запушен, а гърлото зачервено. Вземайте ги поне през 3 часа.
Как работи: Цинкът успокоява и помага за облекчаване зачервените лигавици на носа и гърлото. Когато цинкът се разтвори в устата, съединенията му достигат и до носа и помагат да се спре вируса, причиняващ настинка. Изследване, проведено в медицинския университет в Детройт (САЩ), показва, че пациенти, които са приемали таблетки цинк през два часа са оздравели два пъти по-бързо. Специалистите съветват за започнете да ги вземате още при първите симптоми.
Добре е да знаете: Тъй като някои добавки подобно на цинка могат да взаимодействат с други лекарства, най-добре попитайте лекаря си преди да започнете да ги пиете.


Подсолена топла вода
Пробвайте, когато: Имате неприятна болка в гърлото и гласът ви е спаднал.
Как работи: Подсолената топла вода успокоява и убива бактериите в гърлото. Освен това тя помага за увеличение притока на кръв към болното място и ускорява възстановяването. Смесете една чаена лъжичка сол в един литър вода и я затоплете. Правете си гаргара с тази смес поне 2 – 3 пъти дневно.
Добре е да знаете: Водата трябва да е топла, но не гореща.

Билки
Пробвайте, когато: Болката в гърлото продължава няколко дни.
Как работи: Има много билки (ехинацея, женско биле, черен бъз и др.), които укрепват имунната система, имат антивирусно и антибактериално действие и защитават лигавицата на гърлото.
Добре е да знаете: Спазвайте стриктно указанията на опаковките на тези продукти. С някои от тях не бива да се прекалява.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.