×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Течните екстракти са усвояват по-добре от организмаЦелта на фитотерапията е да се извлекат максималните ползи от синергичните ефекти на активните вещества, съдържащи се в билките. Ефективността на тези биологично активни вещества зависи от много фактори, като един от тях е фитотерапевтичната форма на екстракта. Тук ще разгледаме течната форма на билковите екстракти, която поради ред причини се счита за особено благоприятна за организма.

Оптимално усвояване

Течните билкови екстракти се абсорбират много лесно и бързо, смилат се и се усвояват напълно от организма. По този начин, терапевтичните ползи от приема на билката са оптимални.

Повече варианти на приложение. Течните билкови екстракти могат да бъдат комбинирани с вода, сок, чай, приемани вътрешно, както и прилагани локално – като мехлем или за измиване. Течната форма позволява по-добър ефект и при комбинирането на няколко екстракта в една формула.

По-изразен вкус. Вкусът и ароматът на билката са много по-силни когато екстрактът е течен. И макар да звучи странно, вкусът и ароматът също допринасят за полезния терапевтичен ефект. Така например, вкусът на някои растения увеличава храносмилателните сокове, което пък подобрява апетита и храносмилането.

Свежест. За да има ползи от приема им, някои растения трябва да се оберат и използват още докато са свежи, а други – след прецизен процес на сушене. Течните билкови екстракти дават възможност за абсолютното запазване на всички предимства на билката. Това означава, че макар и под формата на екстракт, тя се запазва прясна и свежа.

Вижте страхотните течни екстракти на Super Dier, France, ето тук

Ползвали ли сте течни растителни екстракти, споделете с нас :) 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.