×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Децата, които приемат пробиотици се разболяват много по-рядко през зимата. Това показва проучване на група международни учени. Резултатите от мащабното изследване бяха обявени този месец в Барселона (Испания).
Тестовете са проведени през 2006-2007 г. сред 135 здрави деца, разделени на две групи. На първата група ежедневно давали пробиотици, а на втората - плацебо. Учените проследявали внимателно всяка промяна в здравословното състояние на малчуганите като обръщали най-много внимание на често срещаните през зимата проблеми с ушите, носа и гърлото. Оказало се, че при децата от първата група пробиотиците създали защитна бариера пред вирусите. Те почти не се разболели през зимата. Учените отчели 25% намаление на заболеваемостта при децата от първата група.
Изследователите са категорични, че резултатите от това проучване са само стъпка в правилната посока. Те ще продължат да правят допълнителни изследвания за ползата от пробиотиците върху имунната система на децата.
Наименованието на пробиотиците идва от гръцки и означава "за живот". Учените ги определят като живи микробни хранителни добавки, които влияят полезно и благотворно на човека, подобрявайки и оздравявайки вътрешния микробен баланс.
Един от първите пробиотици в света е създаден у нас от проф. Никола Александров. Пробиотикът е бил разработен за нуждите на руската и българска космически програми в края на миналия век и е базиран на Lactobacillus Bulgaricus, като едно от уникалните му свойства е, че може да се съхранява при стайна температура без това да причинява умирането на полезните бактерии в него.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.