×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Опитвате ли се да отслабнете? Мъчителни диети, фитнес програми и дори съмнителни лекарства... Може са се откажете от всичко това и да заложите на пробиотиците. Японски учени са категорични, че хората, които приемат пробиотични добавки в продължение поне на 12 седмици ще се отърват от досадните килограми и ще постигнат желаната фигура. Изследователите са направили проучване сред 100 души с наднормено тегло и индекс на телесната маса над 25. Оказало се, че след продължително приемане на пробиотици повечето от тях намалили телесното си тегло с 4.6%, а обиколката на талията им спаднала с 1.8 см.
Индексът на телесната маса е мярката за съотношението между ръста и теглото. Всеки може да изчисли своя индекс, като разделят теглото си (в килограми) на височината си (в метри), го повдигне на квадрат. Получената стойност е вашият индекс на телесна маса. Нормалните стойности са между 18 и 25. Над 25 означава затлъстяване, а над 30 - сериозни здравословни проблеми.
Според японските учени всеки може да достигне до идеалното тегло стига да приема необходимото количество пробиотици, да се храни здравословно и да се движи редовно. Пробиотиците са живи микроорганизми, които имат изключително благоприятен ефект върху здравето.
Те подпомагат храносмилателния процес и укрепват имунната система.


Коментари (1)

    • ИТМ
    • 2011-12-06 18:26:20
    Индексът на телесната маса е основен показател на затлъстяването. Полезна информация ми се струва тази статия.

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.