×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Пушачките навлизат рано в менопаузаЖените, които пушат, навлизат около година по-рано в менопаузата от останалите. Това показва анализ на няколко предишни изследвания, направен от руски учени. Данните са от 5 различни проучвания, които обхващат над 6000 жени от САЩ, Полша, Турция и Иран. Ранната менопауза се отразява негативно и върху костите и сърдечно-съдовата система. Непушачките се изправят с проблема менопауза между 46 и 51 години, докато дамите, които припалват цигара – между 43 и 50 години. Менопаузата е липса на менструация за период от поне 12 месеца.
"Анализът ни категорично откри връзка между цигарите и ранното спиране на мензесът при жените. Това е още една причина дамите да се сбогуват с вредния навик”, казва един от главните анализатори д-р Володимир Дворник.
Той и колегите му направили и друго проучване, в което взели участие повече от 43 000 жени на възраст между 50 и 51 години. Резултатите били категорични пушачките се изправят пред менопаузата по-рано от останалите. Знае се, че ранната менопауза е свързана с редица проблеми със здравето – остеопороза, сърдечно-съдови заболявания, захарен диабет, затлъстяване и др.
Учените смятат, че цигарите имат негативен ефект върху нивото на естроген в организма на жената. Има и такива изследователи, които пък са на мнение, че цигареният дим направо убива яйцеклетките.
Анализаторите са категорични, че пушенето са отразява много негативно върху дравето на жените. Ето защо сега е време да се сбогувате с вредния навик.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.