×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
диабет

 

Образуването на свободни радикали в организма е нормално явление. Проблемът идва когато нивата им започнат драстично да нарастват, предизвиквайки окислителен стрес и необратими изменения. Завишените нива на свободни радикали в тялото ускоряват процесите на стареене, водят до затлъстяване и развитие на сериозни заболявания, включително диабет, сърдечносъдови, зрителни и когнитивни нарушения. Нарушеното равновесие между свободни радикали и антиоксиданти рефлектира и върху състоянието на косата и кожата, като предизвиква бръчки, косопад и др.

Образуването на прекомерно количество свободни радикали е лавинообразна реакция, която уврежда милиони молекули само за секунди. Тези процеси може да имат още по-пагубно влияние при хората с диабет, затова надеждната защита с антиоксиданти е задължителна. Доказано е, че антиоксидантите „обезвреждат” свободните радикали, свеждат до минимум вредното въздействие на оксидативния стрес и свеждат до минимум риска от инвалидизиращите усложнения, до които може да доведе диабета.

Лечението с ефективни антиоксиданти: модерен подход в борбата с диабета! Установено е, че около 10 000 свободни радикали ежедневно атакуват всяка клетка. Това не е добре за хората с диабет, за които окислителният стрес може да бъде още по-опасен. Окислителният стрес, предизвикан от недостига на антиоксиданти, е двигател за по-късни усложнения при захарната болест. За да се избегне това, е важно кръвната захар да се поддържа в стойности, максимално близки до нормалните. Но това не означава лечението да се съсредоточава само и единствено върху кръвната захар. Необходимо е да се осигури широкоспектърен подход, което означава контрол върху теглото, нивата на кръвно налягане, холестерола и триглицеридите, и др. Само така може да се намали риска от инвалидизиращите усложнения, настъпващи в следствие от захарния диабет. Диабетната невропатия е едно от тези усложнения, което ако се остави без комплексна терапия, може да има фатални последствия за пациентите. Диабетната невропатия е едно от късните усложнения на диабета, настъпило в резултат от повишения оксидативен стрес, увреждал нервите в продължение на години. Най-често засегнати са крайниците, обикновено краката и ходилата, а състоянието е придружено с болки, изтръпване, скованост и др.

Кой е перфектният антиоксидант срещу диабета и неговите усложнения? Алфа-липоевата киселина е антиоксидантът, чиято висока терапевтична стойност при диабет и диабетна невропатия, е доказана в множество клинични проучвания. Никак не е случайно, че в Европа ALA се използва за лечение на усложненията, предизвикани от диабета, особено диабетна невропатия, катаракта и други нарушения на зрението. Практиката показва, че алфа-липоевата киселина подобрява нервната проводимост и оросяването на нервните окончания при диабетна невропатия, увеличава кръвоснабдяването на периферните нерви, стимулира регенерирането на нервните влакна, благоприятства метаболизма на кръвната захар.

Алфа-липоевата киселина заема едно от първите места в списъка с най-ефективни антиоксиданти. Тя е активна както във водна, така и в мастна среда, действа както в клетките, така и извън тях, поради което въздействието й е оптимално.

Алфа-липоевата киселина е уникална със способността си да удължава живота на останалите антиоксиданти. Известно е, че когато преотстъпят свои електрони на свободните радикали, обикновените антиоксиданти умират, но... не и ако ALA е наблизо! Тя удължава биохимичния живот на обикновените антиоксиданти, като възстановява липсващите им електрони. По този начин те запазват ефикасното си действие много по-дълго време.

R-алфа-липоева киселина: върхов антиоксидант! Обикновено продуктите със съдържание на алфа-липоева киселина са източник на двата изомера – S и R формите на алфа-липоева киселина. Но само натуралната форма на алфа-липоевата киселина – т.е. нейната R-форма, може да бъде наистина ефикасна. Причината е, че S формата е синтетична, не притежава биологична активност и потиска действието на така важния R-изомер, който играе главна роля в битката със свободните радикали.

R-алфа-липоева киселина на канадската компания Natural Factors е източник на R-изометричната природна форма на алфа-липоева киселина, която се отличава с мощно противостареещо действие и огромен антиоксидантен капацитет, противодействащ при диабет и усложненията, предизвикани от диабета.

 Как действа R-алфа-липоева киселина на Natural Factors?

Успешно контролира нивата на кръвната захар. Има много ефективно действие в лечението на диабет и неговите усложнения. Превръща глюкозата в полезна енергия и подобрява глюкозния обмен. Намалява вредното въздействие на диабета върху периферната нервна система, бъбреците и зрението.

Допринася за поддържане на нормално телесно тегло. Подобрява обмяната на веществата и допринася за превръщането на храната в енергия. Спомага за постигане на усещане за ситост и намалява нивата на мазнини в тялото.

Намалява риска от офталмологични заболявания и потиска симптомите при вече настъпили усложнения. Значително подобрява зрителната острота. Противодейства на оксидативния стрес в лещата на окото и предпазва клетките на ретината от увреждане. Намалява риска от развитие на катаракта и глаукома.

Увеличава енергията и жизнеността. Регенерира нервната система, снема усещането за напрежение, повишава тонуса и въздейства енергизиращо.

Освежава кожата. Забавя появата на бръчки и прави кожата по-гладка и свежа.



В кои случаи се препоръчва R-алфа-липоева киселина?

-Диабет

-Висок риск от развитие на сърдечносъдови, дегенеративни, очни и чернодробни заболявания, както и при вече поставени диагнози.

-Прекомерно излагане на пряка слънчева светлина в летните месеци.

-Състарена и набръчкана кожа.

-Стрес, ежедневно напрежение, лошо хранене и недостиг на пълноценен сън.

Ежедневна работа в токсична среда.

-Тютюнопушене и злоупотреба с алкохол.

Natural Factors е реномиран канадски производител на висококачествени природни хранителни добавки. Компанията е ангажирана с отглеждането на генно немодифицирани органични семена в собствени ферми. Natural Factors провеждат всички необходими тестове, които гарантират безопасността и ефикасността на продуктите.
Поръчайте R-алфа-липоева киселина на Natural Factors ТУК!

За повече информация, обадете се на телефон 02/953 05 83 или напишете коментар под статията. 

 

Коментари (12)

    • Георги
    • 2015-09-09 19:48:45
    От къде да си купя
    • Ревита
    • 2015-09-10 08:55:51
    Здравейте, Може да го закупите онлайн ето ТУК или да се обадите на телефон 029530583. Благодарим Ви за проявения интерес. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg
    • Георги Иванов
    • 2017-02-04 18:30:46
    може ли да се намери в аптечната мрежа
    • Ревита
    • 2017-02-06 09:45:12
    Здравейте, Продава се по аптеките, но не е наличен навсякъде. Може да поръчате продукта и онлайн ето ТУК, доставката е безплатна на територията на цялата страна. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg
    • Ваня Топева
    • 2017-02-04 21:21:43
    Може ли да се купи в аптеките?Каква е цената?Колко време да се приема?И се страхувам да не е пореднстс измама с хубавс реклама?
    • Ревита
    • 2017-02-06 09:44:06
    Здравейте, Продава се по аптеките, но не е наличен навсякъде. Може да поръчате продукта и онлайн ето ТУК, доставката е безплатна на територията на цялата страна. За измама и дума не може да става - ние предлагаме висококачествени продукти на световноизвестни и утвърдени производители, свсички необходими документи и сертификати за произход. Преди да се пусне на българския пазар, всеки продукт се проверява и одобрява в БАБХ. Гарантираме за качеството на продуктите, които предлагаме. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg
    • димитър
    • 2017-02-05 08:31:04
    След колко дена се получава пратката и доставката без платналие
    • Ревита
    • 2017-02-06 09:35:32
    Здравейте, Поръчаните продукти се получават до 3 работни дни, след потвърждение от наш представител. Соня Атанасова www.revita.bg
    • росен
    • 2017-02-06 22:28:51
    След като е толкова добро това лекарство,защо лекарите не го изписват???
    • Ревита
    • 2017-02-07 09:38:58
    Здравейте, R-алфа липоева киселина не е лекарство, а хранителна добавка. Продава се без рецепта в аптеките. Причините лекарите да не са запознати с алтерантивните методи на лечение са много и няма как да Ви ги изброим в един коментар. Ние предоставяме възможност на всеки, който има интерес към предлагания продукт, да си го закупи, ако има желание. Благодарим Ви, че се свързахте с нас. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg
    • Юлияна
    • 2017-02-08 22:45:18
    Може ли да се приемат от деца с диабет и как се взимат ,на ден?
    • Ревита
    • 2017-02-13 10:01:11
    Здравейте, Продуктът е подходящ за възрастни и деца над 12 години. Хубав ден, Соня Атанасова Ревита ООД

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.