×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Работата вкъщи води до стресСтудената и мрачна зима кара много хора да мечтаят да работят вкъщи дистанционно. И може би са прави. Не е лесно да се пързаляш по заснежените улици и да зъзнеш в градския транспорт. Знаете ли обаче, че „висенето” в офиса има и своите предимства. Оказва се, че дистанционната работа сериозно увеличава нивата на хормоните на стреса. Хората, които седят у дома са по-депресирани и се чувстват по-изморени от колегите си, които всеки ден бързат, за да седнат зад бюрото. Специалистите предупреждават – да работиш у дома може да доведе до опасни нервни разстройства. Досега се смяташе, че този тип занимания дава повече свобода и възможности за по-добра организация на времето. Всъщност обаче е точно обратното. Дистанционната работа е по-натоварваща. Служителите стават по-рано, лягат си по-късно, нямат фиксирани почивни дни.
Испански учени анализирали поведението и здравословното състояние на 316 души на различна възраст, които работели дистанционно. Те трябвало да опишат всички дейности, с които се занимават през деня.  Оказало се, че повечето хора се опитвали да съчетаят както работата, така и поддържането на дома. Така в края на „работния” ден те се чувствали по-изтощени и изморени от останалите. Почти 90% от доброволците споделили, че работят много повече от установения 8-часов работен ден и следват собствен график. Експертите смятат, че едно от обясненията за тази неблагоприятна ситуация е в нагласата на околните. Близките, приятелите и роднините често смятат, че когато човек работи у дома, той е свободен да се ангажира с други дейности, да поеме домакинството, семейните отговорности, да излиза по всяко време. Специалистите съветват хората, които работят вкъщи ясно да разграничат работата от свободните си часове и най-добре да спазват 8-часов работен график както всички останали.

Срещу стрес Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Антистрес био квартет 15 ml

Гинко Билоба 15 ml

Гинко Билоба 230 mg

Глог (плод), 510 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Добро настроение, 471 mg

Жълт кантарион 15 ml, отпуска нервите и подобрява съня

Добро настроение, 471 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валериана, 525 mg

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

Течен калций и витамин D3,

Витамин А и D3,

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.