×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Разправиите вкъщи водят до затлъстяване Децата, в чиито семейства непрекъснато има разправии, са по-склонни към напълняване. Рискът от затлъстяване скача с 20% при малчуганите, израснали в проблемни семейство. Това сочи изследване на американски изследователи. Учените открили пряка връзка между качването на килограми и трудните ситуации в семейството. В тестовете взели участие над 1600 деца на възраст между 1 и 7 години. Родителите им трябвало да попълнят специални въпросници за начина на живот, на хранене и вредните навици. Част от въпросите били свързани с домашно насилие, депресия, кавги и побой. В продължение на 5 години изследователите проследявали развитието на децата – дали наддават на тегло и височина. Оказало се, че близо 20% от малчуганите на проблемни семейства страдат от затлъстяване още в ранна възраст. Децата на самотни родители също били изложени на сериозен риск. Резултатите показали още, че момичетата са по-застрашени. Момчетата като цяло са по-активни физически. Причината според учените е, че тези деца се хранят изключително нездравословно, родителите им не им обръщат достатъчно внимание и в менюто им липсват необходимите витамини и минерали.
„Открихме безспорна връзка между стреса и наддаването на килограми дори при децата между 1 и 3-годишна възраст”, казва авторката на изследването д-р Шакира Сиглиа от Коломбийския университет в Ню Йорк (САЩ). „Ако искаме здрави деца, ще трябва първо да се погрижим в каква семейна среда ги поставяме”. Децата са много податливи на каквито и да е външни влияния.
Досега се знаеше, че стресът при възрастните е сред рисковите фактори за сърдечно-съдови заболявания при възрастните. Отскоро се заговори и, че той може да причини затлъстяване.

Ревита Ви препоръчва

Алайв дъвчащи мултивитамини за деца 1.55 g

Алайв желирани мултивитамини за деца 3.5 g

Мореплаватели/ Имунна защита (за деца), 145 mg

Мореплаватели/ Мултивитамини (за деца), 480 mg

Мореплаватели/ Мултивитамини и йод (за деца), 480 mg

Мореплаватели/ Фокус формула за концентрация (за деца) 235 mg

Примадофилус Кидс, 80 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.