×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Разводът предизвика косопадКато че ли душевна болка и страданието от развода не са достатъчни, но се оказва че след раздялата жените трябва да се справят и с още един проблем – косопада. Проучване, направено наскоро показва, че семейното положение влияе пряко върху здравината и красотата на косата. Самотните дами по-често страдат от косопад, отколкото омъжените. Най-вероятно причината е стресът, който съпътства развода или тежката раздяла. Освен това неомъжените жени са по-склонни да пият и пушат повече. Вредните навици оказват негативно влияние върху състоянието на косата. Пушенето и пиенето на алкохол допринасят и за рязкото оредяване на брадите сред мъжете.
Изследователите установили, че има различни външни фактори, които влияят върху здравата и красива коса на двата пола. При дамите състоянието на косата се определя от нивото на стрес, вредните навици, кожни проблеми, липсата на сън. Те могат да запазят косата си, ако пият повече кафе, носят шапка или кърпа през лятото, за да защитават главата си от слънцето и са щастливо женени.
Мъжете пък бързо оплешивяват, ако прекаляват с алкохола, не спортуват и имат високо кръвно налягане.

За здрава коса Ревита Ви препоръчва

Brilliant Look, 450 mg

Коса & кожа, 600 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.