×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Рейки е метод, при който чрез полагане на ръце върху тялото, здравето се повлиява в положителна посока. Мислите се успокояват, тялото се отпуска...При редовна ежедневна работа, енергийните потенциали в клетките се разпределят по оптималния начин, напрежението в нервната система изчезва, защитните сили на организма се увеличават, увеличава се и способността на тялото да се самовъзстановява, способност, загубена някъде в забързаното ни неосмислено ежедневие... И не само това. Рейки започва с лечението на душата – изчезва дълбокото, неосъзнато чувство за самота и обреченост, причина за повечето депресии, изчезва страхът от смъртта, осъзнаваме себе си като необходима и неделима част от Цялото, от Живота, от Вселената, от Бога, започваме да се харесваме, да се обичаме, да се грижим за себе си, защото разбираме, че да се грижиш за себе си не е егоистично, а висша форма на грижа за ближния. Защото как ще обичаш другиго, ако не умееш да обичаш себе си, как ще се грижиш за друг, ако не можеш да се погрижиш за себе си!?

По време на бременност, рейки ни помага да се научим да се грижим за себе си по най-добрия възможен начин, да разберем отговорността на майчинството и бащинството, да осъзнаем необходимостта от здрав семеен дух. Зачатието и вътреутробното развитие са много важен период от живота  на всеки един от нас и ако през този период не получим достатъчно любов и грижа от близките си и най-вече от мама и татко, се получават блокажи в енергийните центрове и меридиани, които впоследствие се проявяват в живота на човека като трудно разрешими проблеми.

Когато и двамата родители са в рейки и таткото, поставяйки ръце върху корема на майката, подава рейки, това е...велико е! Усещаш как бебко се премества така, че да е най близо до ръцете! Това е  незабравимо преживяване, укрепва любовта и разбирателството между родителите и дарява детето ви с любов.

От опит знаем, че жените рейки - мастери раждат много по-лесно от останалите родилки, а децата им са здрави и силни – това е доказателството, че рейки работи и тук. Бременни, получили настройка дори в деветия месец, казват, че с помощта на рейки по-лесно са преодолели болката и страховете си, и са имали преживяване за „Чудото на раждането”.

Рейки не може да ви навреди, та това е енергията на живота! Как ще ни навреди енергията, която ни поддържа живи! Отпусни  се, призови Енергията/рейки/, положи ръце на тялото и й се довери - Тя е форма на висш разум и знае от какво имаш нужда.

При метода рейки въздействието е чрез сила, на която човекът е само проводник. А както знаем има сребърен проводник, има и „телена жица”. И това е най – трудното – да се довериш. Довериш ли се, получаваш помощ, има изцеление. Ден след ден, рейки пречиства сърцето ти, изпълва умът ти с любов и светлина, подготвя тялото ти за новия живот, на който си майка. Бъди благословена !

Ревита Ви препоръчва:

Фолиева киселина 400 mcg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.