×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
есен„Отново изпадам в депресия…нищо не мога, нищо не знам, на никого не съм притрябвала. Не върша нищо съществено, не печеля никакви пари. Не знам какво да правя с живота си, на къде да поема…” и т.н.

Това открих прелиствайки старите дневници и вероятно в много от вашите ще се открие нещо подобно. Безнадежност, отчаяние, безпътица…мислим си, че са породени от житейските условия, но всъщност са някъде в нас и трудностите, както и „лошото” време ги провокират и проявяват.

С настъпването на хладните дни сме по-предразположени към депресия – денят се скъсява, слънчевата светлина намалява… свързаните с това хормонални промени усилват усещането за потиснатост и влошават настроението ни, дъждовете натъжават,  ставането сутрин е истинско изпитание – тъмно, неприветливо, студено…бррр…как не ми се става, как не ми се ходи на работа….

Застудяването на времето, особено сега, в годините на криза, засилва и страховете ни от предстоящите непосилни сметки. Приближаването на Новогодишните празници и невъзможността да празнуваш както би искал, също допринасят за подтиснатото ни настроение. Отчаяни, мнозина се отдават на алкохола, други търсят забрава в упойващи лекарства или се „спасяват” с работохолизъм.

Но статистически данни показват, че в страните с много слънчеви дни даже и при липса на високи доходи, като Нигерия, хората са много по-щастливи. От друга страна, в скандинавските държави, където жизненият стандарт е висок, но слънцето залязва рано следобед и мрачните дни са повече, и депресиите са с по-голяма честота, както и самоубийствата. Ето, можем спокойно да обвиним лошото време, но дали това ще повдигне настроението ни, след като джобовете ни пак са празни?

Така или иначе, каквато и да е причината, тя е тук – депресията и нека да не го мислим повече, а да видим как да й помогнем да си иде.

От моя личен опит знам, че рейки е отлично средство за преодоляване нагласата към депресивни състояния. Трябваха ми доста години ежедневни занимания, но днес депресията няма власт над мен. Работа предимно в позициите на главата, шията и надбъбреците, ден след ден, дори по 2 пъти, разредиха пристъпите, направиха ги по- леки и по-кратки, а накрая изчезнаха.

Подобен е ефектът от йога, ци гун и други всекидневни упражнения, които помагат за оптималното разпределяне  на енергийните потоци в тялото. Ключът е в постоянството – всекидневните занимания осигуряват добри резултати. Движението е изключително полезно при депресия, дори обикновена гимнастика или разходка след дългия работен ден, може  да блокира тъжните мисли и да подобри настроението, да  създаде желание и мотивация за работа.

масаж на лицето Масаж на лицетоосвобождава блокажите в началните и крайни точки на енергийните меридиани, отпуска емоционално и зарежда физически.

На всяка точка отделяйте по около 30 секунди. Движенията да са кръгови, с радиус около 1-2 см. Натискът е силен, но без дискомфорт. Щитовидната жлеза се масажира леко.

Ако точката е болезнена/натрупани токсини/, намалете натиска.

След всеки сеанс изпивайте голяма чаша чиста вода – това подпомага метаболизма и отделянето на токсините от тялото.

 

 

Силен кръгов масаж по ръба на двете уши отгоре надолу и обратно - тонизира цялото тяло. Повторя се 3-4 пъти. Ефектът е масаж на ушитемасаж на ушитезабележителен.

 

 

 

Тонизиращо и стимулиращо действие има посещението на СПА център, шопинг терапията, срещата с приятели, приятната музика.

Воденето на дневник е един доста успешен метод, чрез който успявате да погледнете мислите си отстрани, а това винаги намалява тяхната сила. Обсъждайки със себе си  мислите и причините за депресия, виждате колко неоснователни са те и след време се отказвате от тях.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.