×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Рейки и защитните сили

Вирусни инфекции, остри респираторни заболявания – все по-често пред кабинетите на личните лекари чакат отпаднали, омърлушени, кашлящи и бършещи носове пациенти. А скоро ще ни сполети и грип с нови изненади.

Тези, които са преминали обучението в рейки и всекидневно работят с енергията, знаят, че един от най-забележителните ефекти на метода е укрепването на имунната защита. Виждат около себе си зачервени, разранени от бърсане носове, напукани от температурата и обезводняването устни и болни погледи, но са спокойни – знаят, че те са неподатливи, че тяхната защита е стабилна.

Пълен рейки сеанс всекидневно, с допълнително подаване на главата, тимуса и надбъбреците без или с първи и втори символ, усигурява правилно разпределение на енергията в тялото и оптимално функциониране на всички органи и системи, което е предпоставка за силен имунитет.

Мнозина вече знаят, че освен т.н. грубо физическо тяло – това, което виждаме и усещаме, има и друго – фино, обикновено невидимо тяло, което представлява мрежа от енергийни канали, най-общо описвани като енергиен двойник на кръвоносната и нервна системи, и енергийни центрове с физически аналог жлезите с вътрешна секреция. Работа с енергията означава с нашите мисли и действия да осигурим чистота и проводимост на тези енергийни пътища, за да снабдяват с необходимата енергия всички функции на човешкия организъм.

Здравословното хранене е основно изискване за добра защита – правилото е закуска, обяд, вечеря и две междинни хранения, поне 5 порции плодове и зеленчуци, всеки ден да са включени пълнозърнести храни, бобови – няколко пъти в седмицата, да се избягват солени, тлъсти и консервирани храни. Всяка хапка да се дъвчи до получаване на кашица. Хранителни добавки - в днешно време те са необходимост, тъй като почвите, осигуряващи храна за растенията и животните, обедняват на потребните ни вещества и съдържат все повече токсини, продукт от начина ни на живот.

Подходящи за укрепване на имунитета са:

Самбукус, 200 mg

Самбукус сироп, 120 ml

Самбукус (без захар) сироп, 120 ml

Самбукус за деца сироп, 120 ml


Сибирски женшен (корен), 410 mg

Алайв мултивитамини, 1g

Корейски женшен, 560 mg

Котешки нокът, 335 mg

Нони (плод), 500 mg

Бразилски женшен (корен), 500 mg

 

йога за силен имунитет

Физическа активност – с редица експерименти, наблюдения и изследвания е доказано, че йога и ци гун укрепват имунитета и човешкото здраве като цяло. Два-три пъти в седмицата йога – пълна програма и всекидневният сутрешен „Sun Salutation/ Поздрав към Слънцето за раздвижване на ставите и мускулите ще поддържат метаболизма в състояние да обезврежда токсичните продукти от обмяната на веществата, с което се укрепват силите на тялото, вкл. имунните.

 

 

 

Тук може да се включи масажа на ходилата и дланите, както и на лицето, където са крайните и начални точки на енергийните меридиани, а също „трите потупвания” на Дона Идън. Точките К 27 , тимусната жлеза и невролимфатичните точки на далака - усилват имунната система, увеличават жизнеността и силата.

масаж на ходилата масаж на лицето

трите потупвания

 

 

 

 

 

 

 

 

 

коремно дишане

 

 

Правилно дишане – обикновено дишаме с горните дялове на белия дроб, а въздухът в долните е без циркулация. Застоялият въздух е добра среда за развитието на патогенни микроби и вируси /пневмониите са предимно в долните дялове/ . При коремно дишане /вижте как диша вашето бебе – коремчето му се движи нагоре-надолу – това е коремно дишане/, вдишаният въздух изпълва долните дялове на белия дроб, с което се увеличава дихателния обем и кръвта се насища с повече кислород. Повече кислород – повече енергия – по-силна защита! Още по-полезно за здравето е пълното йогийско дишане, но за него е нужен учител, който да ви обяснява и наблюдава, докато усвоите метода.

Сложете ръцете си върху корема и започнете бавно да вдишвате през носа, така че ръцете ви да се повдигат, коремът да се повдига и изпъва нагоре доколкото е възможно, след което бавно издишайте през носа като леко притискате корема с дланите си. 5-10 минути всекидневно.

 

 

Релаксация

Правилното хранене и дишане, физическите упражнения/асани и други/ или спортуване, масажите и упражненията за релаксация създават условия за правилното разпределение и движение на енергията рейки/жизнената енергия/. Това е „условие без което не може” за здрава и силна имунна и емоционална защита.

релаксация

Текст: д-р Аелита Петрова


Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.