×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Учени от Мичиган стигнаха до интересен извод – по генетичната структура на човека може да се определи дали той ще се ползва с популярност в обществото. Специалистите доказали, че популярните хора имат особена структура на генетичния код. И което е още по-странно – тя си прилича с ДНК-то на тези, които са склонни да нарушават правилата на общественото поведения.

Изводите са направени след като е бил изучен ДНК-кодът на повече от 200 студенти. Всички доброволци са били длъжни да общуват помежду си в продължение на 1 час. След това те попълнили анкета, в която посочили кой от участниците в експеримента им харесва най-много.  На всички, които влезли в категорията „любимци” бил направен ДНК анализ и се оказало, че те притежават особен ген. Предхождащо изследване пък установило, че хората, които нарушават правилата на обществото и отправят предизвикателства към системата много често се ползват със значителна популярност.  .

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.