×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Рибено масло за здрави деца„Бъдещи майки, вземайте рибено масло ежедневно и яжте повече риба, ако искате да имате здраво дете”. Към това призовават американски учени. Те установили, че рискът от настинка и грип намалява значително при бебетата, на жените, които са включвали в менюто си повече Омега-3 ненаситени мастни киселини. Оказало се, че ежедневният прием на рибено масло през 9-те месеца предпазва децата от вируси и им помага да се възстановят значително по-бързо, ако се разболеят. „Настинките и грипът са много опасни за кърмачетата. Установихме, че рибеното масло, което е вземала майката през бременността предпазва малчуганите от всякакви проблеми. Този „щит” действа почти до първата годинка на детето”, се казва в доклада, публикуван в списанието на Американската асоциация по педиатрия това лято. Освен това рискът от кашлица, висока температура и затруднено дишане, намалява значително.
Много лекари препоръчват на бременните да приемат Омега-3 ненаситени мастни киселини. Освен в хранителните добавки, те могат да се намерят в сардините и сьомгата.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.