×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Родителите разболяват децата сиСигурно си мислите, че правите най-доброто за детето си, когато го обличате в хубави дрехи, готвите му вкусни домашни ястия и му помагате с домашните. Дали обаче полагате толкова грижи и за себе си, и най-вече успявате ли да се справите със стреса и напрежението? Изследвания, проведени последните няколко години показват, че физическото и емоционално състояние на детето се влияе от нивото на стрес и тревожност на родителите си. „Ако родителите са под стрес, това често забавя развитието на детето, отслабва имунната му система, повишава риска от алергии, затлъстяване или психични разстройства", казва д-р Дейвид Кодекс, психолог, участвал в редица тестове. Проучванията сочат, че малчуганите могат да „уловят” стреса на родителите си и това да се отрази на тяхното психично и физическо им състояние. „Стресът е заразен. Той лесно се предава от майката на бебето”, допълва д-р Кодекс. „Малчуганите усещат, когато родителите им са под напрежение. Те не знаят как да се справят и реагират по свой начин – преяждат, оплакват се от главоболие, стават агресивни”, обяснява Лори Лит, майка на три деца и автор на поредицата от книги „Да освободим децата от стреса”.
Но как мъниците разбират, че нещо не е наред, дори когато вие самите не осъзнавате, че сте под голямо напрежение? Според учените малчуганът е толкова здраво свързан с родителите си, че той несъзнателно изпитва техните чувства. Не може да заблудите детето си, ако се преструвате, че всичко е наред, а в действителност сте под голям стрес. Мъничето се го усети. Често родителите дори не осъзнават под какво огромно напрежение са. Те се стремят да са перфектните родители, но това само води до тревожност и неудовлетвореност. Има случаи, при които майките и татковците добре разбират, че са под стрес, но не успяват да се справят с него.
Главоболие, проблеми със съня, раздразнителност – това са само част от симптомите на стреса при децата. Родителите могат да помогнат като намалят нивото на стреса в живота си. Те трябва да вземат мерки навреме. „Често майките и татковците казват, че ще се погрижат за себе си „по-късно”. Това „по-късно” обаче никога не идва и несъзнателно родителите вредят както на себе си, така и на малчуганите”, допълва д-р Кодекс. „Преборете стреса и скоро ще забележите, че и детето ви е по-добре.” Медитацията, дълбокото дишане, визуализацията, положителното мислене, приемането на безвредни природни хранителни добавки – това са само част от начините да се справите с напрежението.

Срещу стрес Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Жълт кантарион, 420 mg

Маточина (лист), 490 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Добро настроение, 471 mg

Глог (плод), 510 mg

Izi Night, 252 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.