×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Медицинските власти на Русия нямат намерение да отменят лабораторните изследвания  на руските биолекарствени препарати, нещо повече: експертизите на тези биоаналози ще се разширяват още повече. Това заяви руският министър на  здравеопазването Вероника Скворцова, цитирана от „Прайм”. Търговците на хранителни добавки в Русия напоследък се опасяваха от промени в регистрацията на биопродукти, сред които и препарати за лечение на рак и други сериозни заболявания. Чуваха се и версии, че ще бъдат съкратени необходимите клинични изпитания, чрез които се доказзва ефективността и безопаснотта на даден препарат. Така възникнаха сериозни опасения, че вместо проверените и качествени препарати и добавки на пазара, ще се появат некачествени, неефикасни и опасни продукти, които ще се позиционират и рекламират като средства за борба с опасни заболявания.

„Сега се подготвя промяна в закона „За търговията с лекарствени средства”.  В него е предвидена нова ускорена процедура за регистрация и
пререгистрация на биологични и биоаналогични препарати.  Затова не може да става дума за отмяна на лабораторните им изследвания, а за тяхното разширяване. В новия вариант на закона ще бъдат въведени понятията биологични лекарствени препарати, биоаналози и взаимозаменяемост на лекарствените средства”, обясни министър Скворцова. Тя заяви още, че научните изследвания по разработката на нови биотехнологии и препарати ще се развиват с ускорени темпове.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.