×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Сълзите отмиват стресаПлачът и сълзите са природна защита на организма, която смекчава усещането за болка и понижава стреса.  Специалисти от университета в Минесота са установили, че 88,8 %  от анкетираните хора, с помощта на сълзите, се освобождават от чувството на гняв и напрежение, пише The Times of India. Много хора, особено мъжете и момчетата, често сдържат емоциите си заради социалните стереотипи – като признак на слабост. Но плачът е природна защита срещу стреса и сълзите не бива да се сдържат. Това е много вредно, тъй като скритите негативни емоции се натрупват и правят човек емоционално неустойчив, склонен към гняв и скандали.

Чрез плача човек се освобождава от натрупания стрес. „Химичните вещества, чието ниво в организма се повишава по време на емоционално напрежение, биват изхвърляни по време на плач заедно със сълзите. Ако това напрежение не бъде понижено, то расте рискът от сърдечен удар”, обяснява авторът на изследването Уилям Фрей. Установено е, че сълзите съдържат хормона пролактин, който помага да се понижи равнището на емоционалното напрежение и укрепва имунната система. „Когато човек плаче, дишането му става по-дълбоко, което също снема напрежението, защото понижава нивото на кортизола (хормона на стреса), отбелязва Фрей.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.