×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Как да предпазим детето от болести

 

В сезона на настинките и грипа, Sambucus Nigra for kids с черен бъз, ехинацея, прополис и коластра е най-силният съюзник срещу вирусите. Мощна формула, която укрепва имунната система на детето и го прави по-устойчиво на вируси и бактерии.

 

Черният бъз е с широк профилактичен/терапевтичен ефект поради богатството на състава си – етерично масло, съставено предимно от терпени, холин, провитамин А, витамин С и др. Има силен антиоксидантен, имуностимулиращ, антибиотичен и противовирусен ефект.

 

Успешно се използва както за профилактика, така и при заболявания като катари на горните дихателни пътища, пневмонии, бронхити, тонзилити и др. Облекчава симптомите и скъсява продължителността на грип А и В.

 

Ехинацеята увеличава броят на имунните Т-клетки, като по този начин помага на лимфоцитите да не допуснат развитието на вредни микроорганизми в тялото. Най-добър е ефектът, когато се приема ехинацея в комбинация –екстракт от цвят и корен на растението, които съдържат мощни вещества за ефективно подсилване на имунитета.

 

Прополисът е мощен имуностимулатор, богат на естествени природни вещества. Съдъжа аминокиселини, витамини и биофлавоноиди. Той съдържа около 500 пъти повече антиоксиданти, в сравнение с портокалите, например. Прополисът е най-ценен заради антибактериалното си действие. Той успешно елиминира вируси, гъбички и вредни микроорганизми, които атакуват имунитета.

 

Коластрата съдържа по-малко мазнини и захар. Тя е изключително богата на протеини, минерали, витамини А и Е, както и на бетакаротин. Съставките й не се срещат никъде другаде в природата и това я прави толкова уникална. Доказано е, че в един кубичен милилитър коластра се съдържат над 10 000 активни клетки, които се борят с вируси и бактерии. Това я прави изключително мощен имуностимулатор.

 

Самбукус сироп за деца с черен бъз, ехинацея, прополис и коластра за силен имунитет

Sambucus Nigra for kids с ехинацея, прополис и коластра съчетава всички полезни свойства на вложените съставки, които се усвояват напълно от организма. Не съдържа глутен, изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти. Изцяло натурална формула с великолепен плодов вкус. Самбукус Нигра за деца е лабораторно тестван.

 

Sambucus Nigra for kids с черен бъз, ехинацея, прополис и коластра е произведен под марката Phyto Wave - иновативна продуктова линия на Fact Products, USA, специално разработена от PhD Dr. Steven Ault.

 

Виж повече за продукта тук

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.