×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Приемът на пробиотични добавки може да намали грозните петна по кожата и да премахне екземата при малките деца с 60%. Това показва проучване на холандски учени, проведено в началото на тази година. Най-разпространената форма на екзема при децата е т.нар. атопичен дерматит. Той се проявява със сърбящи, червени, залющени участъци или дори малки мехури, пълни с течност, които засъхват, образувайки корички. В повечето случаи се появява в кожните гънки - на лакътя, зад ушите и зад колената и там, където са били пелените за еднократна употреба. При повечето деца екземата отшумява след 3-5-годишна възраст. При повечето деца тя се проявява, ако родителите са с изявени алергии.
Холандските учени са установили, че приемът на пробиотици помага на малчуганите да се справят с неприятните зачервявания много по-бързо и без проблеми. Атопичният дерматит е един от първите признаци за слаба имунна система. Изследователите са установили, че приемът на пробиотици засилва имунитета на мъниците и се бори с екземата като я премахва между 50 до 60%. Учените съветват бъдещите майки да вземат пробиотични добавки, за да предпазят детето си от проблеми с кожата в бъдеще.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.