×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Секс за щастие"Боли ме глава.", "Тревожа се за работата", „Нямам настроение.”.... Много хора използват тези оправдания, за да не правят секс. Всъщност точно както спорта и здравословната диета, и сексът е от изключително значение за човешкото здраве. Защо обаче се отказваме от нещо толкова хубаво като гушкането с любимия човек? Кои са причините за ниското либидо и как да разгорите отново страстта? Ще ви дадем някои интересни любовни съвета.


Какво е либидо?
Либидото е сексуалното влечение към човек от противоположния (а понякога и същия) пол. Това са всички онези мисли, желания, фантазии и тръпки, които ви обхващат, когато любимият е наблизо. Либидото е с различен интензитет през годините. Все пак няма определени граници за сексуалното влечение. Има хора, които изпитват силен сексуален глад или пък други, които не харесват секса. Либидото зависи от много и различни външни фактори.


Кога жената трябва да се тревожи за либидото си?
Ако една жена забележи спад на сексуалното влечение продължително време, трябва да се замисли по въпроса. Има дами, при които то напълно е изчезнало. Липсата на желание, както и прекаленото сексуалност са заболявания, които трябва да се лекуват. Ако нямате никакви любовни фантазии и категорично отказвате прегръдките и целувките, потърсете мнението на специалист.


Кои са причините за ниското либидо?
През годините всяка жена ще забележи нормални колебания в сексуалния си апетит. Промените се дължат на хормонални колебания (по време на менструация, бременност, менопаузата и др.) Те оказват влияние върху организма на жената и как тя самата се възприема. Доказано е, че по време на овулация дама се чувства по-секси и желана. Липса на възбуда може да е свързана и със сухота във влагалището. Този симптом се проявява най-често при жени в менопауза. Резултатът е неприятно дразнение и болки по време на секс. Приемът на омега-7 поддържа високо ниво на хидратация на премахва влагалищната сухота и по този начин възвръща удоволствието от секса. Редица физически и психични проблеми влияят негативно върху либидото на жената. Някои лекарства също понижават сексуалната активност. Това са медикаменти срещу депресия или сърдечни проблеми.
Без съмнение стресът потиска сексуалното желание. Мислите за работата, парите, близките могат да са прекалено изтощаващи и да стопят сексуалния ентусиазъм.


Кои са природните начини за стимулиране на либидото?
Има няколко лесни стъпки, които всяка жена може да предприема, за да стимулира сексуалното си желание. Преди всичко трябва да се консултира със специалист. Той може да направи няколко теста, за да разбере дали липсата на влечение не е свързано с по-сериозно заболяване. Ако приемате лекарства, които потискат либидото, може да поговорите с лекаря си да ги промени или да намали дозата. Вече има редица медикаменти, които не влияят толкова силно на желанието за секс.
Съществуват някои природни продукти, които стимулират потентността. Това са Мака, Годжи бери и  Дамиана. Те могат да се използват и като афродизиак. Важно е обаче да се приемат продължително време, за да има ефект.
Специалистите съветват още да използвате лубрикант на водна основа по време на секс. Това ще увеличи удоволствието на двамата партньори. Едновременно с това правете упражненията на Кегел. Те укрепват тазовите мускули и подобряват усещането по време на любовната игра.
Не на последно място променете начина си на живот – здравословната диета и спортът подпомагат секса. Запомнете, че диетите намаляват либидото. Липсата на мазнини намалява нивото на хормоните в организма и пречи на сексуалното желание.

Ревита Ви препоръчва

Brilliant Look /Брилиант Лук/, 450 mg

Мака (корен), 525 mg

Годжи бери, 500 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Коментари (2)

    • Elena Ivanova
    • 2011-12-01 00:52:06
    ПРЕКРАСНО Е, ЧЕ ВИ ИМА!!! ВСИЧКИ ИМАМЕ НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗДРАВЕТО!!! УСПЕХ И БЛАГОДАРЯ!!!
    • Ревита
    • 2011-12-01 09:09:41
    Елена, благодарим Ви за хубавите думи! Поздрави, Соня Атанасова https://revita.bg/

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.