×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Сексът и кафето предизвикват инсулт? Страстни целувки рано сутрин, а после чаша топло кафе... Какъв по-добър начин за започване на деня? Холандки учени обаче са на мнение, че сексът, кафето и силното духане на носа увеличават драстично опасността от инсулт. Изследователите подложили на щателни тестове 250 доброволци в продължение на три години и установили 8 рискови фактора, свързани с кръвоизлива на мозъка, който в някои случаи може да е фатален. Всички те водят до повишаване на кръвното налягане и в резултат до спукване на кръвоносни съдове в мозъка. Статистиката сочи, че у нас всеки 4-ти болен с инсулт умира. Освен това инсултите са с 30% повече от инфарктите, а смъртността е два пъти по-висока от средната за Европейския съюз. Натрупването на атеросклеротични плаки се наблюдава дори и при млади хора между 20- и 30-годишна възраст. Всяка година в България 26 000 души претърпяват мозъчен инсулт.
Кървенето може да се получи, когато има отслабване на кръвоносните съдове.
Опасност от кофеина. Холандските учени установили, че кафето е един от основните рискови фактори за инсулта. Хората, които често пият кафе в големи количества страдат от високо кръвно налягане. Това води до инсулт. “Смъртоносното заболяване често е причинено от внезапно покачване на кръвното и слаби кръвоносни съдове”, казва д-р Моник Влак, невролог и водещ проучването. “Добре е хората да ограничат кафето колкото се може повече. Установихме още, че силното духане на носа, запекът и дори сексът могат да са в основата на страшното заболяване. Всички те повишават рязко налягането в мозъка”, допълва той. Най-застрашени са хората, които пушат, пият повече, обездвижени са и  са с наднормено тегло.

Ревита Ви препоръчва

Чесън (луковица), 580 mg

Живовляк (семе), 610 mg

Гарлицин, 350 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1 000 mg

Ситринол, 150 mg

Алое вера (лист), 550 mg

Рейши, 190 mg

Шийтаке & Майтаке, 400 mg

Куркума, 500mg

Смирна (смола), 550 mg

Чесън & магданоз, 545 mg

Сминдух (семена), 610 mg

Крил масло, 500 mg

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Хром, 200 mcg

Глюкоманан/ Картофена палма (корен), 665 mg

Женшен бразилски/ Сума (корен), 500 mg

Люцерна (лист), 405 mg

Фо-Ти (корен), 610 mg

Хлорела (микроводорасли), 410 mg

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml Супер лигнан

GTF хром, 200 mcg

Ресвератрол, 325 mg

Лецитин, 1 200 mg

Инозитол, 500 mg (Витамин В8)

Холин & Инозитол (Витамин В4 & Витамин В8)

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.