×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Шишковците живеят по-дълго Възрастните хора с наднормено тегло живеят по-дълго и щастливо. Неочакването откритие е на американски учени, публикували резултатите от изследванията си в началото на тази година. Те установили, че не килограмите, а нездравословният начин на живот могат да ви уморят. Досега се смяташе, че хората с наднормено тегло умират по-рано, страдат от диабет, сънна апнея, получават инсулт. Единственото лечение за тях беше строгата диета. Изследователите обаче са категорични, че хората над 85 години, които са с тегло по-високо от обичайното живеят по-дълго. В тестовете, продължили 20 години, взели участие 1349 души на възраст между 75 и 94 години. Те попълнили подробни въпросници за височината, теглото, възрастта, пола, социално-икономическия си статус, здравето, образованието, семейната си история и нездравословните навици. Оказало се,  че хората с наднормено тегло живеят по-дълго от останалите. Учените смятат, че допълнителните мазнини имат защитен ефект, като предпазват човек от някои типични за остаряването заболявания като остеопорозата.
Изследването е като допълнение на по-ранни тестове, които показаха, че по-пълните хора  живеят по-дълго. Причината е, че те правят гимнастика и следят нивото на кръвното налягане и холестерола си по-често от слабите. Лекарите тогава алармираха, че съвременните понятия за стройна фигура са прекалено високи.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мегамултивитамин, 1g

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.