×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
 

Учени установиха, че един сеанс за събирне на тен в солариума повишава риска от развитие на рак на кожата с 2%. Статистиката сочи, че при любителите на солариуми, рискът да получат рак на кожата е повишен с 20%. Други стряскащи данни, обобщени от изследователите са, че в 18 европейски страни ежегодно се диагностицират 64 000 случая на рак на кожата. При 3400 от ракът на кожата се появява заради вредното влияние на солариума. Учените подчертават опасността, че рискът от развитие на рак на кожата нараства двойно, ако се ходи на солариум преди навършване на 35 години, съобщава Mednews. На какво се дължи това? Солариумът излъчва ултравиолетови лъчи, които са многократно по-силни от слънчевите и проникват по-надълбоко. Половин час престой в солариума осигурява допустимата дневна доза от ултравиолетови лъчи.

Силните ултравиолетови лъчи предизвикват: преждевременно състаряване на кожата и появата на бръчки, дехидратация, повишен риск от рак на кожата, особено при хората със светла кожа, бенки и петна, както и при жени до 20 години, увеличават заболеваемостта от меланома при жени до 40 години, силно увреждат ретината на очите. Учени ще настояват пред институциите да бъде въведена забрана деца и подрастващи да посещават солариуми.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.