Search
Филтрирай по...

SPA вкъщи

SPA вкъщиSPA ден у дома.. Как ви звучи? Можете да се насладите сами или с приятели. За да пресъздадете това преживяване, един такъв ден трябва да включва упражнения, здравословна храна, SPA терапия (която ще ви разглези), почивка, както и време за вдъхновение. Ето няколко идеи, които ще помогнат да си направите един вълшебен SPA-ден за възстановяване на духа.

1. Направете план за целия ден. Помислете какво точно искате от този ден- все едно ще ходите в истински SPA център. Нуждаете ли се от време да бъдете сами и да релаксирате? Станете, когато желаете! Наспете се! Може би е крайно време най-накрая да отидете да тичате на стадиона или в парка – нещо, което всеки път оставяте за следващата седмица.

  1. Подгответе се. Снабдете се с нещата, които се изискват в SPA салона – робата, късите панталонки, свещи, чисти чаршафи и кърпи, любимите си дискове, продуктите си за лице, лакове за педикюр и маникюр.
  2. Планирайте храната си за деня. Ето и нашите предложения:

закуска: омлет със зеленчуци

– обяд: пилешко месо и зеленчуци

– вечеря: супа и салата

Можете да сготвите предварително или да направите готвенето част от забавния ден, особено ако сте с приятелка.

4. Правете упражнения. Можете да се разходите из квартала си, да карате велосипед, да отидете на фитнес, да ходите на йога и още куп други забавни неща. Станете рано, изяжте парче плод и ядки преди да се разходите, а по-късно през деня изберете друго нещо, което ще ви зарадва. Колко и какви видове упражнения ще правите зависи изцяло от физическите ви възможности.

  1. Отдайте се изцяло на удоволствието на SPA-то. Една от най-лесните SPA процедури, подходящи за дома, е горещата вана- подходяща за късния следобед. След това си починете. Други процедури са почистването на лице, правенето на маски или лакиране на ноктите Ви.
  2. И последно, но не на последно място – почувствайте любовта. Вашият толкова специален ден е за любовта и грижата към самия себе си (е, и останалите, разбира се). Затова нищо не ви пречи да си починете от натоварено ежедневие и да се отдадете на безгранично удоволствие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top