×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Спрете грипните вируси в автобусаВсеки ден милиони българи стават рано, рано и тръгват за работа. Кой с усмивка, кой не толкова доволен. И въпреки че големите градове са задръстени от автомобили, много хора използват градския транспорт за предвижване. Статистиката сочи, че през зимата автобусите, тролейбусите и трамваите са най-опасното място – те бъкат от бацилите на грипа и настинката. Седалките, дръжките или автоматите за билети са покрити от микроскопични вируси. За да се справите с тях, има няколко лесни правила за превенция.

  • Редовно вземайте имуностимуланти. Много хора започват да пият чай, ехинацея, черен бъз, витамин С, цинк или домашно приготвени отвари едва, когато забележат първите симптоми на настинката. Лекарите обаче са категорични – тогава вече е късно. Вирусите са завладели организма и се разпространяват бързо. И дори тези имуностимуланти да намалят времето, през което сте болни, те няма да успеят да ви излекуват. Ето защо специалистите препоръчват – вземайте мерки преди да се разболеете. Дръжте имунната си система в бойна готовност, за да може да се справи с всякакви външни нашественици. Подобна грешка правят и майките на малки деца. Едва, когато детето се разболее, те обръщат внимание на имунната му система.

  • Дръжте в чантата си дезинфектант. Няма значение дали имате дезинфекциращи кърпички или спрей. Те ще ви помогнат да почистите ръцете си веднага щом слезете от автобуса. Не забравяйте, че така намалявате вероятността да се разболеете с 40%.

  • Покрийте устата и носа си. Малко хора знаят, че устата е най-голямата входна врата за зимните вируси. За предпочитане е да използвате маска. Може да намерите такава в аптеките. Важно е обаче всеки ден да я сменяте. Ако прикриете устата и носа си с ръка, опасността да се заразите е 30% по-висока.

  • Мийте често ръцете си с вода и сапун. Добрата хигиена е най-добрата превенция. Търкайте добре ръцете си и ги мийте поне 20 секунди с топла вода. Така ще се отървете от всички опасни бацили.


 

Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Пчелен прашец с пчелно млечице и мед 1000 mg

Collactate, 400 mg

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем сироп, 120 ml

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус сироп, 120 ml

Самбукус (без захар) сироп, 120 ml

Самбукус за деца сироп, 120 ml

Ехинацея, 400 mg

Ехинацея § витамин С, 492 mg

Ехинацея § астрагалус § рейши, 400 mg

Ехинацея (без алкохол), 30 ml

Витамин С 500 mg, за силна имунна система

Витамин С – Алайв, 500 mg

Витамин С – биофлавони, 500 mg

Витамин С § шипка, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Vit C Release, 500 mg

Коментари (1)

    • албена
    • 2012-01-19 10:34:04
    аз вземам всяка сутрин по 20 капки прополисова тиктура и се чувствам чудесно за сега не съм се разболявала от грип и се надявам да не се разболея.

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.