×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Постоянното въздействие на бледната трептяща светлина, каквато например се излъчва от екраните на телевизорите, може да доведе до депресия, смятат учени от университета в Охайо, цитирани от сп. Molecular Psychiatry. Те са провели експерименти с морски свинчета, които били разделени на две групи. Първата е живеела при строг режим: 16 часа дневна светлина и 8 часа пълна тъмнина. При другата грипа морски свенчета режимът бил следният: първите четири седмици те прекарвали 16 часа на дневна светлина, а следващите 8 часа в условията на слабо осветление – 8 лукса. Такава е яркостта на включен телевизионен екран в тъмна стая, стандартната дневна светлина е 150 лукса.

Поведенческите тестове са показали, че при животните от втората група се е понижила дневната активност, те изпаднали в униние. Изводът е, че трептящата нощна светлина, провокира ръста на депресивните състояния. Но когато на втората фаза от експеримента втората група била върната към естествен светлинен режим, морските свинчета бързо възвърнали жизнерадостното си състояние. Ръководителят на изследването Трейси Бедросян съветва тези, които се оплакват от хронична умора и депресивно състояние, да се откажат от гледането на телевизия късно нощем.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.