×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Тайната на отслабванетоСлучвало ли ви се е да седите на бюрото в офиса и единствената мисъл, която се върти в главата ви е какво да хапнете? Колебаете се между пакетче чипс, солети или огромен шоколад. Гладът ви кара да посегнете към нездравословните храни без да се замислите как това ще се отрази на фигурата ви. Според изследване на американски специалисти обаче именно тези снаксове са в основата на епидемията от затлъстяване, която е обхванало западните държави. Учените са категорични, че ако се откажете от хапванията между закуската, обяда и вечерята скоро ще забележите, че сте свалили няколко килограма. Предлагаме ви няколко лесни съвета, благодарение на които може да устоите на изкушението да посегнете към чипса. Така ще се сбогувате с нежеланите калории и ще отслабете без тежки диети и постоянни упражнения.

Уверете се, че не сте жадни. Проучване, проведено през 2010 г. сочи, че 60% от хората ядат между храненията, не защото са гладни, а защото им се пие вода. Дръжте бутилка с вода на бюрото си или на удобно място у дома. Изпийте чаша с вода винаги, когато усетите глад.
Изчакайте 10 минути, ако още мислите за сандвича с шунка, може би наистина организмът ви има нужда от допълнителни калории.
Изяжте някакъв плод. Ако се притеснявате да белите портокали или банани в работата си, може да ги замените със сушени смокини.
Купете си малка опаковка зърнена закуска, ядки или дори шоколад. Така няма да се изкушите да изядете повече, отколкото тялото ви се нуждае.
Хапнете шепа сурови бадеми. Те съдържат много полезни вещества и бързо потушават глада.

За по-добра фигура Ревита Ви препоръчва

Метаболик ресет ванилов шейк, 31.5 g

Метаболик ресет шоколадов шейк, 31.5 g

Метаболик ресет ягодов шейк, 31.5 g

Кокосово масло, 474 ml

Худия, 250 mg

Горчив портокал, 450 mg

Зелен чай, 450 mg

Хром, 200 mcg

GTF хром, 200 mcg

Глюкоманан/ Картофена палма (корен), 665 mg

Л-Карнитин, 500 mg

Ацетил Л-Карнитин, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.