×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Американски учени откриха биохимичната причина за оплешивяването на мъжете, съобщава  Medical Xpress. Изследването е проведено от специалисти под ръководството на Джордж Коцарелис (George Cotsarelis) от Пенсилванския университет.

Андрогенетичната алопеция (косопадът) е причина за оплешивяването на 95 % от мъжете. Процесът на изтъняването и окапването на косата е най-силен в теменната и челната част на главата. Това се среща при 80 % от представителите на силния пол на възраст до 70 години.

Специалистите са изучили образци от кожата на главата, взети от плешиви мъже и от такива, които са с андрогенетична алопеция в начален стадий на развитие. При плешивите мъже бил открит излишък от простагландин D2 три пъти повече, отколкото при оплешивяващите. Едновременно с това било установено, че наличието на простагландин F2-алфа стимулира растежа на косата, а белтъчният рецептор GPR44 блокира вредното действие на простагландин D2. Според тях откритието ще позволи да се изработи нов подход при лечението на оплешивяването. Препоръчва се и третирането на косата и кожата на главата с подходящи природни продукти, съдържащи провитамини, кокосово масло, екстракт от коприва и пр.

Ревита Ви препоръчва:

Brilliant Look /Брилиант Лук/, 450 mg, за здрава коса, кожа и нокти

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.