×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Витамини за нежна кожаМаска за почистване, пилинг, дневен и нощен крем... Какво ли не прави една жена, за да запази свежия и сияещ вид на кожата си. Сигурно обаче ще се съгласите, че храната, която поемате също оказва огромно значение върху външния вид. Организмът постоянно се нуждае от много витамини и минерали, богати на антиоксиданти. Кои са най-важните хранителни добавки, които забавят стареенето и изглаждат бръчките? Ревита събра тази информация за вас.
Коензим Q10 (CoQ10)
Коензим Q10 има фантастичен ефект върху кожата. Смята се, че той увеличава производството на колаген, еластин и други важни молекули, от които епидермисът се нуждае. Дефицитът на CoQ10 води до появата на първите бръчки, черни петна и белези. Факт е също така, че Q10 успешно се справя със свободните радикали, водещи до стареене. Коензимът помага за регенерация на кожата и видимо намалява бръчките и несъвършенствата.
Алфа-хидрокси киселина  (ALA)
Редица козметични фирми използва алфа-хидрокси киселината в продуктите си. Причината е, че тя успешно се бори със свободните радикали и не им позволява да увредят епидермиса. Освен това запазва здравия и младежки вид на кожата. Доказано е, че алфа-хидрокси киселината увеличава производството на колаген и по този начин намалява бръчките.
Глутатион
Много медицински специалист смятат, че глутатионът е най-мощният антиоксидант. Той помага за правилното усвояване на витамините С и Е. За съжаление след навършване на 20 години нивото му спада с 8 до 12% на десетилетие. Добрата новина е, че алфа-хидрокси киселина е единственият антиоксидант, който доказано увеличава производството на глутатион.
Витамин С
Няма спор, че редовният прием на изключително ценния витамин С забавя стареенето. Дали обаче се справя с бръчките? Отговорът е „категорично Да!” Доказано е, че са необходими 500-1000 мг дневно, за да забележите първите положителни ефекти върху кожата.
Витамин Е
Витамин Е е един от най-популярните антиокдисанти. Той се справя със свободните радикали и забавя стареенето. От значение е да го приемате редовно.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.