×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всеки трети с наднормено теглоВсеки трeти българин на възраст между 14 и 60 години е с наднормено тегло. Данните са от изследване на МБМД, проведено между 11 и 16 май тази година. Анкетата е по поръчка на Българската федерация по фитнес и културизъм. Оказва се, че мъжете имат по-голям проблем със затлъстяването, отколкото дамите. При тях над половината (52%) се борят с килограмите. Докато при жените процентът е наполовина - едва 25 на сто. Тревожно е обаче, че 51% от хората, които имат проблем с теглото, не го осъзнават. 65 процента от анкетираните си признават, че не спортуват. Основните причини за това са липсата на време и достатъчно средства, нежеланието да се спортува или недостатъчните уреди в парковете, които са безплатни. Само 26% от българите обичат да се разхождат, 13% работят в градината и една 9% посещават фитнесзалите. Страната ни е на едно от първите места в Европа по обездвиженост и затлъстяване.
Ето защо над 92%  от анкетираните искат създаването на национална стратегия за здравословния начин на живот и преодоляване на проблемите с наднорменото тегло.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.